Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ BLOGGS ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΥΧΗ, ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ; ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΑ Μ.Μ. ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ !!


Γράφει το blogg της ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ :"PIERIOI":

Δεν πήγε ο κόσμος στη συγκέντρωση του μεγάλου αρχηγού στην Κατερίνη


Μπροστά σε σχεδόν άδειες καρέκλες μίλησε σήμερα το μεσημέρι ο μεγάλος αρχηγός Καρατζαφέρης στο συνεδριακό κέντρο Κατερίνης ενώπιον εκατό περίπου ατόμων που είχαν μαζευτεί από όλη την Πιερία, αλλά και από τη Θεσσαλονίκη. Ο λαός της Πιερίας έστρεψε την πλάτη του στο κάλεσμα του μεγάλου αρχηγού. Άσχημα τα σημάδια αρχηγέ.
"ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΙΕΡΙΟΙ"
********************************

Σημ.SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: Την έκαναν την "πατάτα" τους οι ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΟΙ συνblogger της Κατερίνης. Απλούστατα γιατί ΗΜΟΥΝ κι ΕΓΩ ΕΚΕΙ! Για ποιά προστυχιά μιλάω; Οι φωτογραφίες που παρουσιάζουν, είναι ΠΡΙΝ και απο την συνέντευξη τύπου, απο το πίσω μέρος της αίθουσας.Είναι,ΜΟΝΟ Δημοσιογράφοι και καμιά 10αριά Κατερινιώτες. Δηλαδή στίς 11:50π.μ.!

Η Ομιλία πρός τους πολίτες της Κατερίνης έγινε ΜΙΑ ΜΙΣΗ ώρα μετά, δηλ. στις 13:30μμ και οι πολίτες είχαν κατακλύσει την τεράστια αίθουσα. Όλα αυτά Σαββατο μεσημέρι, με ελάχιστη κινητοποίηση της ίδιας μέρας. Είπαμε παιδιά να παραπληροφορείτε, αλλά με μέτρο ε; μη σας παίρνουνε χαμπάρι !!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, απο το ΙΔΙΟ μέρος , με τη δική μου μηχανή, μιάμιση ώρα μετά.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ και ΦΩΤΟ,ΕΔΩ>>ΚΙΛΚΙΣ , ΛΑΡΙΣΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΗ

(Σημ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΑΚΟΜΗ Ε;)

αναρτηθηκε απο ΣΙΔΕΡΗ ΑΡΓΥΡΗ Υπ.Βουλευτή ΛΑ.Ο.Σ Β`ΑΘΗΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου