Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Ξεμπροστιάσμα του ψεύτικου και γυάλινου κόσμου των ψευτο celebrities απο την ομάδα χάκερ Hack 4 Fame

Posted by http://eglimatikotita.blogspot.com/

hACK For Fame - Hack 4 Fame - hAck 4 Fame - Episode I. ***



Ώρα : 5:38 ξημερώματα Κυριακής.
Τόπος : Άγνωστος


Το Hack 4 Fame Hacking Group είναι ένα κίνημα αγανακτισμένων πολιτών το οποίο αντιτίθεται σε οποιοδήποτε είδος κοροιδίας. Είτε αυτή προέρχεται απο τους πολιτικούς που μας κυβερνάνε, είτε από δημοσιογράφους που μας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες, δήθεν επιχειρηματίες, εφοπλιστές-"βαποράκια", celebrities -ξαπλωτούς και μη- και όλους όσους ακόμα πιστεύουν ότι ο ΕΛΛΗΝΑΣ μασάει κουτόχορτο.

Πάψτε όλοι εσείς να παραμυθιάζετε τον κόσμο και να αναμασάτε τα ίδια και τα ίδια κάθε φορά που γίνεται ένα σκάνδαλο, λές και δεν το γνωρίζατε...

Υποστηρίζουμε:
-Tις διαδικτυακές κοινότητες και αντιτιθέμεθα στην αήθη χρήση τους από celebrities για εξυπηρέτηση των πάσει φύσεως αναγκών τους (βλ.σεξουαλικών).

-Οποιαδήποτε ελεύθερη φωνή του διαδικτύου -blogs, websites, κ.α. Ιδιαίτερα στηρίζουμε blogs που έχουν πέσει θύματα ηλεκτρονικής φίμωσης από συμφέροντα μεγαλοσχημόνων όπως troktiko, nonews-news κ.λ.π. (ΌΞΩ zougla απ'την παράγκα)

-Την έκφραση της πλήρους ΑΛΗΘΕΙΑΣ σε όλες τις εκφάνσεις του δημόσιου βίου που τεχνηέντως και εσκεμμένα προσπαθούν να αποκρύψουν τα συμφέροντα των μεγαλοκαρχαρίων & μεγαλοεκδοτών.


Σε μια σύγχρονη εποχή που τα πάντα και οι πάντες επικοινωνούν μέσω του διαδικτύου, από τον πιο φτωχό μέχρι τον πιο πλούσιο, σίγουρα το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε κάποιος θα ήταν να μάθει όλος ο κόσμος τί κομπινες κάνει, πόσα βγάζει, αν κλέβει την εφορία και το ελληνικό δημόσιο, τι συμβόλαια έχει, αν έχει αποκαλυπτικές φωτογραφίες με παράνομους δεσμούς, ποιές είναι οι επαφές του, οι συνεργάτες του, αν βάζει τον σύρτη στην πόρτα....και πληροφορίες ακόμα που δεν φαντάζεστε....

Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ήδη πολλά...αλλά δεν θα σας πάμε κατευθείαν στα βαθειά. Σε μια σειρά επεισοδιών θα παρουσιάσουμε πολλά και για πολλούς.

Οποιοσδήποτε θελήσει να αντιπαρατεθεί με εμάς θα μας βρει μπροστά του... και θα έρθει μια ώρα αρχήτερα η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ.ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου