Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

Rahm Israel Emanuel, το πρωτοπαλίκαρο του Ομπάμα




"Ένας δικός μας άνθρωπος μπήκε στο Λευκό Οίκο", ισραηλινή εφημερίδα Maariv, την επομένη της ανακοίνωσης της πρόσληψης του Ραμ ως νέου Επιτελάρχη του Μπάρακ Ομπάμα. Το οτι το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι Αμερικανοεβραίος είναι γνωστό. Όμως, υπάρχουν πολλά ακόμα στοιχεία που συνηγορούν στην άποψη οτι με την επιλογή του αυτή, ο νέος Αφροαμερικάνος...Μεσσίας έβαλε άθελα ή ηθελημένα ενα σιωνιστικό φίδι στον κόρφο του.
Κι εξηγούμε γιατί...

ΓΙΟΣ ΕΒΡΑΙΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ
Πατέρας του Ραμ είναι ο Benjamin M. Emanuel, ένας παιδίατρος από την Ιερουσαλήμ που στα νιάτα του ήταν ενεργό μέλος της εβραικής ένοπλης οργάνωσης Irgun. Η εν λόγω μιλιταριστική οργάνωση, είχε πλούσια δράση στην Παλαιστίνη τη δεκαετία του 30, με πολλές επιθέσεις εναντίον Αράβων-κυρίως πολιτών-καθώς και Άγγλων αξιωματικών!!!
Κοινώς, έκανε ο,τι ακριβώς κάνουν σήμερα οι Παλαιστίνιοι στους Ισραηλινούς και μάλιστα το 1948 είχε χαρακτηριστεί ως "τρομοκρατική οργάνωση" απο το αμερικανικό κράτος!!!
ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ MOSSAD
Σύμφωνα με τον γνωστό αμερικανό δημοσιογραφό και αναλυτή Wayne Madsen, πρόσφατα βγήκε στην επιφάνεια οτι ο Ραμ έχει ενεργό φάκελο στο FBI, με κατηγορίες για κατασκοπεία για λογαριασμό του Ισραήλ (δηλαδή της Mossad)!!! Η υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο Εμανουελ είναι το περίφημο "σκάνδαλο Λεβίνσκι", όπου οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες φαίνεται να γνώριζαν πολύ καιρό πρίν τι ακριβώς θα συμβεί (γεγονότα παραίτησης Κλίντον κλπ)!!!
Ο ρόλος του Ραμ ως πληροφοριοδότη των Ισραηλινών ελέγχεται και δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, αν και πολλά στοιχεία συνηγορούν στο οτι ο ίδιος ενημέρωνε πρώτα τους Ισραηλινούς για το θέμα και μετα τους Αμερικανούς και δη τους άμεσα ενδιαφερόμενους, δηλαδή τους Δημοκρατικούς!!!
Hellas-Othodoxy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου