Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

250 κιλά χασίς μετέφεραν Αλβανοί με μουλάρια...


Την τέταρτη μεγάλη επιτυχία, μέσα σε δύο μήνες σημείωσε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, το οποίο κατέσχεσε αυτή την φορά περίπου 250 κιλά χασίς.
Μετά τα αυστηρά μέτρα που έχουν ληφθεί στο Νομό Ιωαννίνων και το ανθρωποκυνηγητό που κάνει σε ημερήσια βάση το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών, φαίνεται ότι τα οργανωμένα κυκλώματα αναζητούν αφύλακτα μονοπάτια σε άλλες περιοχές.
Αποδεικνύεται όμως ότι στην περίπτωση της Θεσπρωτίας, οι φύλακες έχουν γνώση κι έτσι το ένα μετά το άλλο, τα φορτία που κατευθύνονται προς το εσωτερικό της χώρας πέφτουν στα χέρια των διωκτικών αρχών.
Άνδρες της Δίωξης, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, συνέλαβαν δύο Αλβανούς, οι οποίοι με κλεμμένο αυτοκίνητο, τύπου VAN, παρελάμβαναν από το σημείο Κόντσικα Φιλιατών 225 κιλά χασίς.
Εννέα σακούς τους είχαν μεταφέρει Αλβανοί, κινούμενοι με τα πόδια μέσα από δύσβατα μονοπάτια, ενώ η τελευταία ποσότητα μεταφέρθηκε με ένα μουλάρι, το οποίο αφού ξεφόρτωσε το άφησαν να επιστρέψει και πάλι στην γείτονα χώρα.
Την ώρα που το χασίς φορτώνονταν στο αυτοκίνητο έγινε η επιχείρηση της αστυνομίας, με αποτέλεσμα να κατασχεθεί το σύνολο της ποσότητας και να συληφθούν οι δύο Αλβανοί.
Ο οδηγός του οχήματος οπλοφορούσε μάλιστα. Είχε πάνω του ένα πιστόλι με πέντε σφαίρες.
Το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούνταν για την μεταφορά των ναρκωτικών είχε κλαπεί προ ημερών στην Κέρκυρα.
epiruspost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου