Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ "ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ";


Εκατομμύρια άνθρωποι έχουν δει την ταινία και έχουν διαβάσει βιβλία για τον "Τιτανικό",πουθενά όμως δεν αναφέρετε ποιοί ήταν οι ιδιοκτήτες του(ίσως το θεώρησαν σαν αρνητικό οιωνό και το απέκρυψαν).

Ο Τιτανικός είχε καταχωρηθεί σαν Βρετανικό πλοίο,αλλά στην πραγματικότητα ιδιοκτήτης του ήταν ο μεγαλοτραπεζίτης J.P. Morgan(ιδρυτής της γνωστής μας τράπεζας).
Ο ίδιος ο J.P. Morgan επρόκειτο να ταξιδέψει με τον "Τιτανικό",είχε και προσωπική σουϊτα στα υψηλά καταστρώματα,αλλά τελικά ακύρωσε το ταξίδι την τελευταία στιγμή.
Ο Morgan χρηματοδότησε την κατασκευή του "Τιτανικού" μέσω της εταιρείας του International Mercantile Marine Co.



Ο J.P. Morgan - Ο ίδιος και ο πατέρας του ήταν πράκτορες των Ρόθτσιλντ.




Ο ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΡΓΚΑΝ


ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΜΟΡΓΚΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝΗΚΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕ ΜΟΝΟ ΤΟ 19% ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ J.P. MORGAN-ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΚΕΡΔΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ
(Και τώρα υπάρχουν πολλοί μη Εβραίοι τραπεζίτες που διαχειρίζονται εβραϊκά κεφάλαια.Υπάρχουν μέχρι και εφοπλιστές που διαχειρίζονται εβραϊκό χρήμα)



Ο Τιτανικός


Στον "Τιτανικό" υπήρχαν Εβραίοι,αρκετοί για να υπάρχουν "Kosher" γεύματα και ένας σέφ γνωστός ως "Εβραίος Σέφ".








ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ "ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ" ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΟΡΓΚΑΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ "ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ"
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου