Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Οι Αλβανοί έδιωξαν τους Έλληνες και οι Πακιστανοί τους Αλβανούς


Ένας φίλος γράφει....

Αθηναίε και φίλοι εδώ μέσα,
ας το καταλάβουμε πια καλά. Η λαθρομετανάστευση φταίει που δεν έχουν δουλειά τα νέα παιδιά γιατί προσφέρονται με μεροκάματα της ξεφτίλας. Έχω παιδιά στο περιβάλλον μου όχι επιστήμονες, αλλά διπλωματούχους ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς και άλλες τεχνικές ειδικότητες και κυνηγάνε το μεροκάματο με το τουφέκι, επειδή τις δουλειές τις παίρνουν εταιρείες που έχουν προσωπικό ανιδείκευτο όλους ξένους χωρίς διπλώματα. Τους παίρνουν από το πουθενά, τους εκμεταλλεύονται για κομμάτι ψωμί, αυτούς δεν τους νοιάζει γιατί μένουν πολλοί μαζί σε τρώγλες και με αυτό τον τρόπο τα Ελληνόπουλα δεν έχουν δουλειά.

Αλλά και νομιμοποιημένοι αλλοδαποί, κυρίως Αλβανοί, έχουν πληγεί από αυτή την τεχνητή ανεργία. Έχω γνωστό μου φύλακα νεκροταφείου Αθηνών και μας έλεγε, ότι οι εργολάβοι κηδειών είχαν Αλβανούς για να σκάβουν τάφους. Τους απασχολούσαν, επίσης, και ως τεχνίτες κατασκευής φερέτρων οι ανάλογοι εργολάβοι και οι μαρμαροτεχνίτες τάφων, ως βοηθούς. Μας έλεγε ο γνωστός μας φύλακας, ότι τα τελευταία χρόνια όλοι απέλυσαν όλους τους Αλβανούς και προσέλαβαν Πακιστανούς και άλλους Ασιάτες που τους έχουν ανασφάλιστους και με πολύ χαμηλούς μισθούς. Προσέξτε στο δρόμο αν τύχει και συναντήσετε κάποιο φορτηγάκι που η επωνυμία του συνήθως αναγράφει κάτω από το όνομα τη δραστηριότητα της επιχείρησης. Αν πρόκειται για ό,τιδήποτε σχετίζεται με κηδείες, προσέξτε στη θέση του συνοδηγού και θα δείτε να κάθεται Πακιστανός.

Θα σας πω και κάτι μακάβριο:
Κάποιοι εργολάβοι κατασκευής φερέτρων, έχουν τους Πακιστανούς υπαλλήλους και κοιμούνται ανάμεσα στα φέρετρα!!!!!Ίσως σε κάποιο ράντζο που στήνεται το βράδυ και μαζεύεται το πρωΐ;

Αυτά πρέπει να σταματήσουν επιτέλους. Να συστηματοποιηθούν οι απελάσεις, να γίνονται αυθημερόν όπως στην Ευρώπη, να μείνουν μόνο όσοι πραγματικά χρειάζονται για να μπορούν τα Ελληνόπουλα να βρίσκουν δουλειά.
Αν δεν έχουν δουλειά οι νέοι μας δυσκολεύονται να αποφασίσουν για γάμο. Συνήθως διατηρούν μακροχρόνιες σχέσεις γιατί δεν υπάρχει σταθερή εργασία. Αυτό έχει σαν αντίκτυπο την υπογεννητικότητα. Αν βάλουμε τώρα όλους τους λαθραίους που αναπαράγονται σαν κουνέλια κι ας μην έχουν καλοπληρωμένη δουλειά, έχουν συνηθίσει σαν ζουν σε συνθήκες αθλιότητος, τότε το μέλλον για τους Έλληνες και την Ελλάδα διαγράφεται δυσοίωνο.
Πρέπει να δραστηριοποιηθούμε σύντομα φίλοι μου. η υπόθεση αφορά όλους τους Έλληνες σε όποια πολιτική παράταξη κι αν ανήκουν.

Σχόλιο:
Γρήγορα θα έρθουν άλλοι λαθρομετανάστες με φθηνότερα
μεροκάματα και θα διώξουν τους Πακιστανούς.
Οι Έλληνες άνεργοι θα ζούν με τα κουπόνια του Λοβέρδου.
Αθηναίος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου