Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

ΕΚΛΕΨΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΩΡΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ 3 ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΘΗΣΕΙΟΥ

ΤΡΙΑ ΑΛΒΑΝΑΚΙΑ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝΕ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ,ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΜΠΗΚΑΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ 5*5 ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΘΗΣΕΙΟΥ,ΙΣΩΣ ΣΤΟ ΠΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ,ΚΑΙ ΑΦΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΣΙΔΕΡΟΓΡΟΘΙΑΣ ΚΛΕΨΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,11 ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ,ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 2 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ(ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΘΗΣΕΙΟΥ)ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΜΕ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑΚΙΑ.

2 σχόλια:

  1. ελα ρε φιλε!ΤΡΑΓΙΚΟΙ
    ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΛΑ ΛΕΜΕ!
    καλο βραδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εγώ στο θησείο μένω. Μόνο που δεν έτυχε να με κλέψουν αλβανοί. Εμένα αντιθέτως ήταν έλληνες που μπουκάρανε στην πολυκατοικία και ευτυχώς τα έφερε έτσι η τύχη που υπήρχε κόσμος και φοβήθηκαν και έφυγαν. Επίσης ήταν έλληνας αυτός που παράνομα μαζί με άλλους έλληνες μιας εταιρείας έβαλαν κεραία κινητής απέναντι από το σπίτι μου. Ξεσηκωθήκαμε και την κατεβάσαμε. Επίσης έλληνας είναι και ο Δήμαρχος που εδώ και τρία χρόνια δεν δίνει τα 7 χιλιάδες ευρώ που πρέπει για να φτιάξει το σύστημα ποτίσματος του Φιλοπάππου με αποτέλεσμα να πεθαίνουν τα δέντρα. Όμως έδωσε 25.000 ευρώ για να κάνει συναυλία για το περιβάλλον στην Πνύκα.
    Να βγάλω και εγώ συμπεράσμτα για του έλληνες από αυτά. Τι να κάνουμε... Σε όλους του λαούς υπάρχει και κακό και καλό. Και οι έλληνες και οι Αλβανοί δεν εξαιρούνται. Μην έχεις καμία αμφιβολία ότι και ελληνάκι κάνουν τέτοια πράγματα. Ρώτα σε καμια λαϊκή συνοικία και θα μάθεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή