Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

ΑΛΒΑΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ 3-1 ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Συνελήφθησαν βαποράκι και μέλη κυκλώματος διακίνησης ηρωίνης στη Θεσσαλονίκη



Τρεις Αλβανούς υπηκόους και έναν ανήλικο Έλληνα που διοχέτευαν στην αγορά μεγάλες ποσότητες ηρωίνης, συνέλαβαν επ’ αυτόφωρο αστυνομικοί στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, τη στιγμή που τους παρέδιναν δυο σακούλες ηρωίνης συνολικού βάρους ενός κιλού και ογδόντα τριών γραμμαρίων...



...Η αστυνομία παρακολουθούσε εδώ και καιρό τη δράση των νεαρών ατόμων στην Καβάλα αλλά και την υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα, κατάφεραν να στήσουν την επιχείρηση ώστε να συλληφθεί το κυκλώμα διακίνησης ηρωίνης.

Αστυνομικός τηλεφώνησε σε 28χρονη Αλβανίδα που φέρεται να διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών και της παρουσιάστηκε ως ενδιαφερόμενος αγοραστής. Το ραντεβού κλείστηκε για το βράδυ της Κυριακής, στις 10 το βράδυ, οι διακινητές των ναρκωτικών παρέδωσαν σε δύο αστυνομικούς με πολιτικά, δύο σακούλες ηρωίνης, συνολικού βάρους 1 κιλού και 83 γραμμαρίων και παρέλαβαν το προσυμφωνημένο ποσό.

Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής αστυνομικοί συνέλαβαν επί τόπου την 28χρονη, δύο ακόμη Αλβανούς ηλικίας 22 και 23 ετών καθώς κι έναν Έλληνα, ηλικίας 15 ετών που φέρεται να συμμετείχε στο κύκλωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου