Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2010

Μια 19χρονη συνελήφθη με την κατηγορία ότι πλήρωσε κάποιον για να σκοτώσει τον πατέρα της

Μια 19χρονη Ιταλίδα συνελήφθη όταν ο πληρωμένος δολοφόνος που είχε προσλάβει για να σκοτώσει τον πατέρα της άλλαξε γνώμη και ομολόγησε στην αστυνομία τί επρόκειτο να συμβεί...
ανακοίνωσαν σήμερα αστυνομικές πηγές.
Οπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η Ιλένια Μορέτι, από την κωμόπολη Λουτσάρα έξω από το Μιλάνο, ζήτησε από τον πατέρα της Ροντόλφο 5.000 ευρώ για να κάνει ένα ταξίδι στην Αμερική. Οταν όμως πήρε τα χρήματα έσπευσε να τα δώσει σε έναν Βορειοαφρικανό, στον οποίο ανέθεσε να βγάλει από τη μέση τον πατέρα της, απ' ό,τι φαίνεται με τη σύμφωνη γνώμη της μητέρας της.

Εκείνος όμως, αφού εισέπραξε τα χρήματα πήγε κατευθείαν στην αστυνομία και τα είπε όλα. Η κατάθεσή του οδήγησε την αστυνομία να επανεξετάσει τις λεπτομέρειες μιας προηγούμενης επίθεσης που είχε δεχθεί ο Μορέτι, ένας 42χρονος κλητήρας.

Μετά τη σύλληψή της η 19χρονη ομολόγησε στην αστυνομία ότι δεν μπορούσε να υποφέρει άλλο τον δεσποτικό χαρακτήρα του πατέρα της.

"Είπε πως ήθελε να βάλει τέλος σε μια ζωή γεμάτη τρομοκρατία εις βάρος τόσο της ίδιας όσο και της μητέρας της", αναφέρει η ανακοίνωση.

Εκτός από την ίδια συνελήφθη και η μητέρα της, η Ρομπέρτα, και ανακρίνεται για πιθανή συμμετοτοχή στις απόπειρες εξόντωσης του Μορέτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου