Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

"Οι κακοί μπάτσοι...."......



"Δεν χρειάζεται να σας πω ότι σας διαβάζω αυτό είναι προφανές δεν θα πω ότι συμφωνώ με όλα όσα γράφονται και δεν μιλάω για το συγκεκριμένο θέμα. Θα ήταν τραγικό να συμφωνούσαμε όλοι για όλα.

Τώρα για το θέμα που διατυπώνεται σχετικά με δημοσίευση για το πως αντιμετωπίζονται οι αστυνομικοί. Προσωπικά είμαι αστυνομικός και δεν με ενδιαφέρει η επιθετική γνώμη που έχουν κάποιοι. Δεν με ενδιαφέρει αν θα με που μπάτσο ή όχι, ειλικρινά μου είναι παντελώς αδιάφορο. Πριν με κρίνουν όλοι αυτοί τους έχω κρίνει και ..

εγώ, όπως και άλλοι βέβαια. Δεν έχει σημασία αν εγώ τους λέω κλέφτες γιατί όταν τους καλώ να μου φτιάξουν ηλεκτρικά ή υδραυλικά μου παίρνουν 100 ευρώ για μια δουλειά δέκα λεπτών. Τους λέω ταρίφες γιατί με πάνε διπλοκούρσες και από άλλες διαδρομές αλλά όταν εγώ βιάζομαι θέλω να με πάρουν διπλοκούρσα γιατί αλλιώς είναι αλήτες. Τους λέω κλέφτες και αλήτες γιατί αν αρρωστήσω θέλουν φακελάκι να με κάνουν καλά, για να μου βρουν δωμάτιο να με μεταφέρουν με το φορείο, να με προσέξουν στο δωμάτιο. Ληστές γιατί τα παίρνουν για να μου βγάλουν μια οικοδομική άδεια και για να μου διακονήσουν την εφορία. Απατεώνες που παίρνουν την ντομάτα 10 λεπτά και την αγοράζω 2 ευρώ, τι μπλούζα 2 ευρώ και τους την πληρώνω 50. Απατεώνες που πρέπει να τους πληρώνω τον καφέ 5 ευρώ, που με ταΐζουν κατεψυγμένα ψάρια για φρέσκα, σάπιο κρέας για κατσικάκι γάλακτος . Έλληνες που με λένε μπάτσο όταν τους σπάνε το μαγαζί αλλά και μπάτσο όταν πιάνω το παιδί τους να σπάει το μαγαζί του άλλου. Αδιάφορους και αγενείς όταν περιμένω στην ουρά στην τράπεζα με τις ώρες ή πάλι όταν περιμένω με τις ώρες να πληρώσω το λογαριασμό του κινητού ενώ μπροστά υπάρχουν μόνο δυο άτομα. Πόσους άλλους τέτοιους θέλεις να σου πω ότι έχω κρίνει και που δεν με ενδιαφέρει η γνώμη τους? Γιατί κανένας από αυτούς που με κρίνει δεν βρήκε ποτέ το θάρρος να κρίνει τους ομοίους του ενώ εγώ το κάνω. Εγώ συλλαμβάνω και αστυνομικούς που παρανόμησαν και δεν τους κάλυψα για να έχετε να λέτε όλοι εσείς δείτε τι κάνουν οι μπάτσοι. Λοιπόν μου είναι αδιάφορο το πως με κρίνεται και τι γνώμη έχετε για μένα ανάλογα με τα συμφέροντά σας, γιατί εγώ και πάλι θα κάνω την δουλειά μου χωρίς να με ενδιαφέρει το τι γνώμη έχετε, εσείς όμως ποτέ δεν θα έχετε το θάρρος να κρίνεται τον εαυτό σας, μόνο τους άλλους και πάντα σύμφωνα με τα συμφέροντά σας. " ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ



Αυτό το σχόλιο έστειλε στο ΤΡΟΚΤΙΚΟ κάποιος αστυνομικός
προφανώς αγανακτισμένος για τα όσα ακούει και διαβάζει για αυτόν
και τους συναδέλφους του δηλαδή αρνητικά στην καλύτερη περίπτωση.
Το έχω πολλές φορές γράψει ότι στην Ελλάδα ο αστυνομικός είναι
αυτός που φταίει για όλα....ο σάκος του μπόξ.
Φεύγει το πρωϊ από το σπίτι του για να δείρει ακόμα και να σκοτώσει.
Σε αυτόν θα εκτονωθούν λεκτικά και όχι μόνο όλοι οι "Δημοκράτες"
"φιλήσυχοι" Πολίτες.
Είναι ο μπάτσος ο κακός αλλά που προέρχεται από λαϊκή οικογένεια
και δουλεύει όπως οι περισσότεροι για ψίχουλα.
Οι περισσότεροι στον περίγυρό μας θα έχουμε ανθρώπους που ήταν
ή είναι αστυνομικοί και σίγουρα δεν τους βλέπουμε ως "κακούς μπάτσους".
Τι θα λέγαμε στην Ελλάδα αν είχαμε αστυνομία τύπου Αμερικής ή και
Ευρωπαϊκών Χωρών που πρώτα σε ακινητοποιούν με το όπλο
και μετά σου ζητάνε δίπλωμα και ταυτότητα;

1 σχόλιο:

  1. Το Τρωκτικό επανειλημμένα απαξιώνει την Ελληνική Αστυνομία. Το αποτέλεσμα βέβαια της απαξίωσης δεκαετιών είναι ότι οι αστυνομικοί έχουν γίνει αδιάφοροι δημόσιοι υπάλληλοι. Άλλο ένα κατόρθωμα του φοβερού μας Αριστεριστάν.
    Άραγε, τη χρεωκοπία της Ελλάδας δεξιές ή αριστερές πολιτικές την προκάλεσαν; Ο γιγαντισμός του δημόσιου τομέα και η διαφθορά του είναι έργα της δεξιάς ή μήπως του ΠΑΣΟΚ;
    Ο,τι δεν κατόρθωσαν να κάνουν οι ιδεοληπτικοί της Αριστεράς με τον Εμφύλιο, το κατόρθωσαν από το 1974 μέχρι σήμερα: Μας διέλυσαν, σταδιακά, μέσω της καλλιέργειας μιας συγκεκριμένης αντίληψης, της απαξίωσης του κάθε τι που θυμίζει θεσμό.
    Η χρεωκοπημένη Ελλάδα του 2010 είναι η Ελλάδα της ποικιλώνυμης Αριστεράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή