Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Τίμησαν τον Φάνη Χριστοδούλου οι παλαίμαχοι του ΠΣΑΚ και του Πανιωνίου



"O ΦΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ"

Μέσα σε κλίμα συγκινησιακής φόρτισης έλαβε χώρα στο κλειστό της Νέας Σμύρνης τη Μ. Δευτέρα το φιλικό παιχνίδι μεταξύ των παλαιμάχων του ΠΣΑΚ και των παλαιμάχων του Πανιωνίου προς τιμήν του Φάνη Χριστοδούλου...



...Όλοι οι παλιοί φίλοι του "μπέμπη" ήταν εκεί για να τον τιμήσουν. Οι συμπαίκτες του στον Πανιώνιο, οι συμπαίκτες του στην Εθνική ομάδα που αγάπησε όσο λίγοι, άλλοι συνάδελφοί του, προπονητές κτλ.

Πριν από το τζάμπολ ο Φάνης δέχθηκε τις βραβεύσεις του ΠΣΑΚ (την έκανε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης) καθώς και του Νομάρχη Αθηναίων Γιάννη Σγουρού. Ξεχωριστή όμως στιγμή αποτέλεσε η στιγμή της βράβευσης του πιο ολοκληρωμένου Ελληνα παίκτη από τη μητέρα του. Εκεί ο έτσι και αλλιώς ευσυγκίνητος Φάνης άφησε τα συναισθήματά του να εκφραστούν.

Στον αγώνα επικράτησαν οι παλαίμαχοι του Πανιωνίου με σκορ 107-105 αλλά αυτό ήταν το τελευταίο πράγμα που είχε σημασία. Αυτό που κυρίως απασχόλησε τους διοργανωτές του εν λόγω αγώνα ήταν η τιμή σε έναν άνθρωπο που υπηρέτησε με συνέπεια το ελληνικό μπάσκετ.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος έδωσε το "παρών" στο παιχνίδι δήλωσε χαρακτηριστικά: "Ο Φάνης ήταν ο μόνος παίκτης που τον πήγα στο σπίτι του Κόκκαλη για να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Μ' αυτόν θα μπορούσα να κατακτήσω τα πάντα. Ο Πανιώνιος όμως του πρόσφερε νέο συμβόλαιο και η μεταγραφή δεν έγινε".

http://www.contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου