Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Συνεχίζουν τις απολυμάνσεις.....




Σε κτίρια στην ευρύτερη περιοχή του Ψυρρή συνεχίστηκαν σήμερα οι επιχειρήσεις καθαρισμού και απολύμανσης, που πραγματοποιούν τα ειδικά συνεργεία του Δήμου Αθηναίων, με εντολή του Δημάρχου Νικήτα Κακλαμάνη, στο πλαίσιο των παρεμβάσεων για την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

Εκτεταμένοι έλεγχοι και παρεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν σε κτίρια των οδών Σαρρή, Σαχτούρη και Ευριπίδου, σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, την Υγειονομική Διεύθυνση της Νομαρχίας Αθηνών, την ΥΠΕΕ και παρουσία εισαγγελέα.

Τον συντονισμό των επιχειρήσεων του Δήμου Αθηναίων είχε ο Αντιδήμαρχος Καταστημάτων και Ασφάλειας της Πόλης Ανδρέας Παπαδάκης, ο οποίος σε δηλώσεις του, μεταξύ άλλων, τόνισε:

"Στα κτίρια διαμένουν κάτω από άθλιες συνθήκες υγιεινής παράνομοι οικονομικοί μετανάστες, οι οποίοι έχουν πέσει θύματα εκμετάλλευσης διαφόρων επιτηδείων. Στόχος μας είναι τα κτίρια αυτά, που αποτελούν εστίες μόλυνσης ακόμη και για τους περιοίκους, να καθαριστούν και να απολυμανθούν. Με γνώμονα λοιπόν την προστασία της Δημόσιας Υγείας θα συνεχίσουμε τις επιχειρήσεις σε όλη την Αθήνα, πάντα σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς".
πηγή

Τα απολυμαίνουν για να ξαναμπούν οι λαθρομετανάστες ή τα σφραγίζουν
και μηνύουν τους ιδιοκτήτες των κτιρίων;
Mάλλον το πρώτο...

1 σχόλιο: