Δευτέρα, 26 Απριλίου 2010

Εικόνες ντροπής και απόλυτης ξεφτίλας έξω από τα προπύλαια του Πανεπιστημίου.


Εικόνες ντρόπης και απόλυτης ξεφτίλας έξω από τα προπύλαια του Πανεπιστημίου.Ο χώρος εχει καταληφθεί απο λαθρομετανάστες οι οποίοι πουλάνε την παράνομη πραμάτεια τους.

Ο χώρος του πνέυματος,της φιλοσοφίας,και της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών ,έχει γίνει χώρος ελεύθερης διακίνησης λαθραίων προϊόντων απο εκατοντάδες λαθρομετανάστες μικροπωλητές.Η εικόνα που βγαίνει πρός τα έξω απο τους τουρίστες είναι επιζήμια για την χώρα μας,σκεφτήτε τι θα λένε στις χώρες τους βλέποντας αυτό το αίσχος που κυριαρχεί εμπρός σε ένα ιστορικό συγκρότημα κτιρίων οπως το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Δυστηχώς μπροστά σε αυτό το έγκλημα το Κράτος, η Αστυνομία ,και ο Δήμος Αθηναίων ειναι απών,το παράνομο λαθρεμπόριο έχει την ανοχή τους.

Η ζημιά που υφίστανται τα καταστήματα του κέντρου των Αθηνών ειναι τεράστια,η κρίση και το λαθρεμπόριο τα έχει γονατίσει, με αποτέλεσμα πολλά να κλείνουν και οι υπάλληλοι να μένουν άνεργοι εν μέσω οικονομικής κρίσης.

Ο κος Παπανδρέου μας μιλά για πάταξη της φοροδιαφυγής,αλλά για τα χρήματα που χάνει το ελληνικό κράτος απο το παράνομο λαθρεμπόριο δέν λέει τίποτα.

Και μέσα σε όλα αυτά, η Αθήνα έχει καταντήσει μια τριτοκοσμική πρωτέυουσα.

http://ellgrothia.wordpress.com/2010/04/25

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου