Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Καμμένος: «Στην Εξεταστική έχουν εντοπιστεί πολιτικοί και καταθέσεις»

Την πεποίθηση ότι στην Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά την υπόθεση των «μαύρων» ταμείων της Siemens θα υπάρξει αποτέλεσμα και «πρώην υπουργοί και υφυπουργοί του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ θα παραπεμφθούν στη Δικαιοσύνη και θα επιστρέψουν πίσω τα χρήματα που πήραν προκαλώντας μεγάλη ζημιά στο ελληνικό δημόσιο», εξέφρασε μιλώντας στη ΝΕΤ 105,8 ο βουλευτής της Ν.Δ και μέλος της Εξεταστικής.
"Είναι η τελευταία ευκαιρία του πολιτικού συστήματος να αποδείξει ότι δεν λέει παραμύθια, ότι κάποιοι θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη και ότι τα λεφτά θα γυρίσουν πίσω", τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος και αποκάλυψε ότι "στην εξεταστική επιτροπή για τη Siemens, με τη συμβολή όλων των βουλευτών έχουμε βρει πολιτικά πρόσωπα και χρήματα σε καταθέσεις".

Λόγω αυτών των στοιχείων, όπως διευκρίνισε ο βουλευτής της Ν.Δ , ζητήθηκε η σύσταση ειδικής επιτροπής ελέγχου της περιουσιακής κατάστασης πολιτικών προσώπων για την τελευταία 20ετία. "Την ώρα που ο μισθωτός και ο συνταξιούχος αιμορραγεί από τα μέτρα δεν μπορεί κάποιοι να έχουν πλουτίσει από το δημόσιο χρήμα και να μείνουν στο απυρόβλητο", σημείωσε και πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει ζήτημα παραγραφής, αλλά συνεχούς ζημιάς για το Δημόσιο.

"Σε αυτή την ιστορία εμπλέκονται και πρώην υπουργοί και στελέχη από τα δύο μεγάλα κόμματα. Δεν είναι τυχαίο ότι υπήρχαν κάποιοι υπουργοί που δεν υπέγραφαν ποτέ τέτοιου είδους αποφάσεις. Αυτοί που ευθύνονται να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη και να φέρουν πίσω τα λεφτά. Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο μέρος του ελλείμματος της χώρας", κατέληξε ο κ. Καμμένος.

ENET

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου