Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Το ελληνικό κράτος βάζει πλάτες σε κάθε είδους αυθαιρεσίες των "τουρκοφρόνων" ΘΡΑΚΗΣ



Ανύπαρκτο, ανίκανο, "τουρκοπροσκυνημένο" (και ό,τι άλλο συναφές επίθετο)το Ελληνικό κράτος, η Ελληνική πολιτεία και οι "Ελληνες" χριστιανοί δημόσιοι "άρχοντες" στη Θράκη, αφού δεν τους πάει καρδιά να χαλάσουν χατίρι των "αυτοπροσδιοριζόμενων"!!!;;; τούρκων της Θράκης. Το κείμενο που ακολουθεί δίνει μια ιδέα, ίσως όχι την ακριβή εικόνα, της υπόθεσης. Η συνέχεια θα ακολουθήσει... λίαν συντόμως.., πιο αποκαλυπτική... Προσέξτε το συνημμένο φωτογραφικό υλικό...
Ανάξια η κα Κόκλα, η προσωρινή Περιφερειάρχισα Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, θα προσπαθήσει να συμαζέψει τα ασυμάζεφτα, αλλά όλα έχουν και τα όρια τους. (την απάντησή της λίαν συντόμως, όπως προανάφερα). Πάντως σ' αυτά τα υποκείμενα, μάλλον τα αντικείμενα είναι ο όρος που τους αξίζει, οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια, γιατί κατάφεραν ακόμη να μην τους έχουμε πάρει με τις πέτρες. Ελπίζω, προσωπικά, λίαν συντόμως να γίνει κι αυτό....

ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Εμπλέκουν και την Περιφέρεια Α.Μ.Θ.

Στην τοποθεσία ΄΄Χίλια΄΄ στα σύνορα νομού Ροδόπης και Έβρου, όπου κάθε καλοκαίρι γίνεται το πρώην Αλεβιτικό πανηγύρι (σημερινή τουρκική φιέστα), οι “βάρβαροι” ξαναχτύπησαν. Πέρυσι ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Χίλια, με πρόεδρο τον Αλή Πεντζάλ είχε ανεγείρει μνημείο ενός ασήμαντου δασκάλου (Μεχμέτ Χιλμή), ο οποίος όμως είχε επηρεαστεί από τους πρώτους από τα Κεμαλικά κηρύγματα και με φανατισμό προσπάθησε να διαδώσει τις κεμαλικές αρχές και τη λατινική γραφή μεταξύ των Πομάκων. Αυτόν τον ασήμαντο δάσκαλο που δεν πέτυχε ουσιαστικά τίποτε, ο Τουρκικός εθνικισμός προσπαθεί να το ηρωοποιήσει και να τον καταστήσει σύμβολο στο χώρο της Θράκης.
Πέρυσι, λοιπόν, ο παραπάνω Σύλλογος γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια νόμους και κράτος, ανέγειρε ένα μνημείο χωρίς καμία οικοδομική άδεια (γκρέμισε παράνομα και παλιά ποτίστρα) σε χώρο που αποτελεί δασική έκταση και απαγορεύεται οποιοδήποτε κτίσμα. Μετά από πολλές αντιδράσεις ο τότε Περιφερειάρχης Δημ. Σταμάτης έδωσε εντολή και το παράνομο κτίσμα κατεδαφίστηκε.

Οι γενίτσαροι θεώρησαν το γεγονός ως εθνική ήττα και στοιχημάτισαν ότι θα το ξαναχτίσουν και μάλιστα ακόμα μεγαλύτερο, ώστε να φανεί ποιος είναι «το αφεντικό» στην περιοχή.
Πράγματι εδώ και ένα μήνα «άγνωστοι» έχουν ανοίξει μεγάλες τρύπες στο έδαφος (βάθους 1 μέτρου) και τις έχουν επικαλύψει με μεγάλες πέτρες, ώστε να μην τις δουν οι αρχές. Προ ημερών κρυφά τη νύχτα, ύψωσαν δύο σιδεροκολώνες εμπεπηγμένες μέσα στις τρύπες, τις οποίες τσιμέντωσαν και από αυτό φαίνεται ότι ετοιμάζουν κάτι μεγαλύτερο από το περυσινό. Όλη η μεθόδευση γίνεται νύχτα, καθώς στο χώρο δεν υπάρχουν ούτε μηχανήματα ούτε οικοδομικά υλικά.

Ψίθυροι από κύκλους της περιοχής αναφέρουν-αληθώς ή ψευδώς(?)-ότι απολαμβάνουν της ανοχής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και του υπεύθυνου Δασάρχη!

Εμείς αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο, όμως, γνωστοποιούμε το θέμα στις αρμόδιες αρχές και σε περίπτωση που δεν εφαρμοστούν οι νόμοι η υπόθεση θα φθάσει πολύ ψηλά, και αν υπάρχουν επίορκοι δημόσιοι υπάλληλοι σε οποιαδήποτε υπηρεσία στον ευαίσθητο εθνικό χώρο της Θράκης μάλλον θα το μετανιώσουν πικρά…Τέρμα η διαφθορά και τα πολιτικά παιχνίδια σε βάρος της Ελληνικής Θράκης.

(τεύχος 41, Μάιος 2010)
Πηγή (ποιά άλλη : http://www.zagalisa.gr/content/katap...erifereia-amth

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΜΑΚΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΖΑΓΑΛΙΣΑ"///ΟΙ ΠΟΜΑΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ///ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ /// ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ www.zagalisa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου