Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Πατριωτικό Μέτωπο: Ας προετοιμασθούμε για την καταιγίδα που έρχεται, ξεκινώντας με την αγορά μόνον ελληνικών προϊόντων.

Πατριωτικό Μέτωπο: Ας προετοιμασθούμε για την καταιγίδα που έρχεται, ξεκινώντας με την αγορά μόνον ελληνικών προϊόντων. Το μέλλον της Πατρίδας και του Λαού μας, είναι μόνο στην εσωτερική παραγωγή. Όσο αγοράζουμε εισαγόμενα καταναλωτικά προϊόντα από τις πολυεθνικές τους, τόσο πιο βαθύς είναι ο λάκκος που ανοίγουμε για το μέλλον των νέων γενιών της Πατρίδας μας.

Σε μια κίνηση που στόχο έχει τη στήριξη των ελληνικών προϊόντων και φυσικά των ελληνικών εταιριών παραγωγής τους, προχωρά το Πατριωτικό Μέτωπο.

Φιλοξενώντας στην πρώτη του μάλιστα σελίδα της επίσημης ιστοσελίδας του το ΠΑΜ (www.pamet.gr) , σχετική με την προώθηση των ελληνικών προϊόντων ανάρτηση, καλεί τους Έλληνες «να σταματήσουν να αυτοκτονούν». Δεδομένου ότι στην καταιγίδα που έρχεται, της πλήρης διάλυσης δηλαδή του κοινωνικού ιστού από την κατοχική σημερινή συγκυβέρνηση, ο μόνος τρόπος για να προετοιμασθούμε απέναντί στα σχέδιά τους, είναι να ξεκινήσουμε από τώρα την κατανάλωση μόνο ελληνικών προϊόντων, παρασκευαζόμενων από ελληνικές εταιρίες.

Ο στόχος των πολυεθνικών σε μια Ελλάδα βουλιαγμένη στον εφιάλτη της αδυναμίας αποπληρωμής των τεράστιων δανείων των διεθνών τοκογλύφων, είναι ο πλήρης έλεγχος των διατροφικών σε πρώτη φάση αναγκών του Λαού μας. Μετατρέποντας έτσι το μέλλον της κοινωνίας και της πατρίδας μας σε έναν εντελώς εξαρτώμενο αδύναμο να αντισταθεί σε οποιονδήποτε κίνδυνο, προτεκτοράτο. Και η μόνη απάντηση σε αυτό το άθλιο σχέδιό τους και σε αυτήν τουλάχιστον την φάση, είναι η συνειδητοποίηση του κάθε Έλληνα, πως πρέπει να στηρίξει το ελληνικό προϊόν. Όχι μόνο γιατί αποδεδειγμένα είναι ισάξιο και καλύτερο ποιοτικά από το εισαγόμενο, αλλά γιατί κυρίως πρέπει να αντιληφθούμε πως μια κοινωνία δεν μπορεί να συνεχίζει να ζει στην «φαντασιακή καταναλωτική της ευπρέπεια», δανειζόμενη χωρίς όρια, αυτοκτονώντας δηλαδή ομαδικά. Μια κοινωνία που πρέπει να καταλάβει την πολύ βασική αρχή της κοινωνικής αλληλεγγύης ότι «για να περιμένεις να έλθει να πιεί καφέ στο μαγαζί σου ο Έλληνας, θα πρέπει και εσύ να αγοράσεις τα παπούτσια του». Ή ακόμη ότι «για να του κάνεις φροντιστήριο στο παιδί του, θα πρέπει εσύ να ψωνίσεις από το μπακάλικό του».

Αν θέλουμε να προετοιμασθούμε για την καταιγίδα που έρχεται, ιδού ο δρόμος: Ξεκινάμε από σήμερα να αγοράζουμε μόνο ελληνικά προϊόντα, κάνοντας τον κόπο να διαβάσουμε το περίφημο barcode πάνω σε αυτά και προσέχοντας το προϊόν να ξεκινά από το 520 που είναι ο εισαγωγικής αριθμός στα καταναλωτικά προϊόντα που παράγονται στην Ελλάδα.

Παράλληλα, το Πατριωτικό Μέτωπο που ήδη έχει προχωρήσει στην κατάρτιση καταλόγου ελληνικών προϊόντων, καλεί και παρακαλεί τους παραγωγούς, βιοτέχνες και βιομήχανους, να αποστείλουν στο pametopo@gmail.com τα στοιχεία της εταιρίας και των προϊόντων τους, έτσι ώστε να αναρτηθούν στο διαδίκτυο αλλά και όπου αλλού αυτό είναι δυνατόν. Φυσικά και χωρίς καμία απολύτως οικονομική τους υποχρέωση.

Την ίδια ώρα, καλεί τους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ, να πάψουν να κόβουν το κλαδί στο οποίο κάθονται. Με το να πνίγουν την φωνή ενός υπερκομματικού Κινήματος όπως το Πατριωτικό Μέτωπο, το μόνο που καταφέρνουν είναι να υποθηκεύουν και τη δική τους υπόσταση και αξιοπιστία. Βαδίζοντας παράλληλα με την συνολική κατηφόρα που έχει πάρει ο τόπος, από τις εγκληματικές συμπεριφορές και παραλείψεις της πολιτικής τάξης, που αποφάσισε να εκχωρήσει την τύχη της Πατρίδας μας σε υπαλλήλους των διεθνών τοκογλυφικών εταιριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου