Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

ΠΕΡΙ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΠΟΡΩΝ--ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjW91BnqxQ3tQcCfcYX9djUkF07BHqw1LGQYL7MmASp0csiPyj35yiiSXdV53l4itV6UN80w9pINANhsSR9pkbk-rbtdDqmoZVK5-ufLs4V_ADA-SQYOfJCWoFQz-o9zGqS6cWYb4ZLuV1o/s320/41-1-thumb-large.jpg"Πρόστιμα σε πλανόδιους πωλητές
«Βροχή» προστίμων σε πλανόδιους πωλητές για άσκηση υπαίθριου εμπορίου χωρίς την απαιτούμενη από το νόμο άδεια αλλά και για φορολογικές παραβάσεις, από τη διεύθυνση Εμπορίου, στο πλαίσιο ελέγχων τον μήνα που πέρασε...
Δύο παραβάσεις αφορούσαν σε πλανόδιους πωλητές, οι οποίοι κατείχαν και πωλούσαν ο μεν πρώτος καρπούζια, πεπόνια και ροδάκινα, ο δε δεύτερος καρπούζια και πεπόνια, στερούμενοι της προβλεπόμενης από τον Νόμο άδειας άσκησης υπαίθριου εμπορίου (πλανόδιου ή στάσιμου), καθώς και ενδεικτικών πινακίδων για τα ανωτέρω αναφερόμενα προϊόντα, με την ένδειξη του είδους, της προέλευσης και της τιμής λιανικής πώλησής τους. Συντάχθηκαν σχετικές Εκθέσεις Ελέγχου και σε βάρος τους θα επιβληθούν τα προβλεπόμενα πρόστιμα.
Δύο αφορούσαν σε πλανόδιους πωλητές, οι οποίοι κατείχαν και πωλούσαν ο μεν πρώτος τσίπουρο και κρασί, η δε δεύτερη χαλβά, στερούμενοι της προβλεπόμενης από τον Νόμο άδειας άσκησης υπαίθριου εμπορίου (πλανόδιου ή στάσιμου). Συντάχθηκαν σχετικές Εκθέσεις Ελέγχου και σε βάρος τους θα επιβληθούν πρόστιμα.
Έξι αφορούσαν σε πλανόδιους πωλητές, κατόχους άδειας άσκησης υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου οι οποίοι ασκούσαν τις δραστηριότητες τους στο Βόλο και στην Ν. Ιωνία, δηλαδή σε πόλεις με πληθυσμό πάνω 20.000 κατοίκους, ενέργεια η οποία απαγορεύεται από τον σχετικό Νόμο. Συντάχθηκαν σχετικές εκθέσεις ελέγχου και σε βάρους τους θα επιβληθούν τα προβλεπόμενα από τον Νόμο διοικητικά πρόστιμα, τα οποία κυμαίνονται από 300 ευρώ έως 5.000 ευρώ, ανάλογα με τη βαρύτητα και τη συχνότητα της παράβασης.

Άλλες τρεις παραβάσεις αφορούσαν σε πλανόδιους πωλητές, οι οποίοι ασκούσαν συναλλαγές χωρίς να κατέχουν Φορολογική Ταμειακή Μηχανή (Φ.Τ.Μ.) και χωρίς να εκδίδουν Αποδείξεις Λιανικής Πώλησης (Α.Λ.Π.). Συντάχθηκαν σχετικές Εκθέσεις Ελέγχου και οι υποθέσεις θα διαβιβασθούν στις αρμόδιες Δ.Ο.Υ. των παραβατών, προκειμένου να τους επιβληθούν οι προβλεπόμενες φορολογικές κυρώσεις."

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjzdN8Mo-bszx7DwYbtP30UsbqE-2w-hqnqRHkKuJjgP9RYlj7Nluo9p7UyA4g3QeDjugmcW-5Lx3zN16CrR9IkuUzHCg34uEt3Xu9QS3cUEONKE9nnPQwY2igL9VXxKxmTQMqsFY36wU81/s320/%CE%9C%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%80%CF%89%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%82.jpg
ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ,ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ,ΚΟΥΡΔΩΝ, ΑΦΓΑΝΩΝ ΚΛΠ ΑΓΡΙΩΝ, ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΑΒΟΥΡΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ (ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ) ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ !!! ΒΡΩΜΙΣΑΜΕ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΜΥΡΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΟΤΑΝ ΟΜΩς Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΨΙΛΟ-ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ, ΤΟΤΕ ....ΤΟΝ ΕΞΑΝΤΛΟΥΜΕ, ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΩΝΟΥΜΕ, ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟ.
http://exo-frenon.blogspot.com/2010/08/eniaio.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου