Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

Να αλλάξουμε χώρα για να κάνουμε γήπεδο, σχολιάζει ο Γ.Βαρδινογιάννης

Αθήνα
Ο Παναθηναϊκός εμμένει στο πλάνο της κατασκευής του γηπέδου του στον Βοτανικό και όπως ξεκαθάρισε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν μελετά εναλλακτικό πρότζεκτ. Ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΠΑΕ δήλωσε άγνοια για την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και τόνισε ότι η τύχη του γηπέδου εξαρτάται από τις υπόλοιπες κατασκευές στον Βοτανικό.

Ειδικότερα, ο Γ. Βαρδινογιάννης δήλωσε μεταξύ άλλων στο περιθώριο της συνεδρίασης της Σούπερ Λίγκα:

«Καταρχήν περιμένουμε όλοι την απόφαση. Δε ξέρω τι γίνεται με το θέμα. Το γήπεδο του Παναθηναϊκού εντάσσεται στο ευρύτερο σχέδιο ανάπλασης του Βοτανικού και της Λεωφόρου, βάση ενός νόμου που ψηφίστηκε από την ελληνική Βουλή πριν από κάποια χρόνια.


» Συνδέεται με προηγούμενους νόμους και πιστεύω ότι ήταν στη σωστή βάση για να γίνει κάτι πιο νόμιμο τόσο για το γήπεδο του Παναθηναϊκού, όσο και για την Αθήνα αλλά και το καλό και το συμφέρον όλων μας.

» Είναι πολύ περίεργο γιατί κάτι στο πλαίσιο του νόμου έχει αυτή τη στιγμή κολλήσει. Ό,τι και να πούμε είναι ξεκάθαρο ότι το πρότζεκτ του γηπέδου είναι αλληλένδετο με το πλάνο για το δημαρχείο, το εμπορικό κέντρο του Βωβού, το αθλητικό κέντρο του Παναθηναϊκού και την ανάπλαση της Λεωφόρου. Όλα αυτά είναι αλληλένδετα, άρα οποιαδήποτε αρνητική απόφαση για το εμπορικό κέντρο, αυτομάτως επηρρεάζει και τα υπόλοιπα.

» Το μόνο εναλλακτικό σχέδιο είναι να αλλάξουμε χώρα, όπου εκεί τα πράγματα δουλεύουν με κάθε σχήμα και μπορείς να προγραμματίσεις, να επενδύσεις χρήματα και να στηριχθείς σε κάποιους νόμους ενός λειτουργικού και εύρυθμου κράτους. Δεν σκεφτόμαστε εναλλακτικό πλάνο».

απο in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου