Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

Αιματηρή βεντέτα στην Κρήτη


Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί στην ευρύτερη περιοχή του Κισσάμου, στα Χανιά της Κρήτης, μετά το αιματηρό περιστατικό στα Περιβολάκια που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός 25χρονου και τον σοβαρό τραυματισμό της μητέρας του και του γαμπρού του. Η αστυνομία συνέλαβε οκτώ άτομα, εκ των οποίων τα δύο εξακολουθούν να κρατούνται για να παραπεμφθούν στον εισαγγελέα, ωστόσο εκφράζονται φόβοι για αντίποινα, καθώς μεταξύ των δύο οικογενειών, που εμπλέκονται, υπάρχει αιματηρή βεντέτα από τη δεκαετία του '90. Η αστυνομία συνέλαβε οκτώ άτομα, εκ των οποίων τα δύο εξακολουθούν να κρατούνται για να παραπεμφθούν στον εισαγγελέα, ωστόσο εκφράζονται φόβοι για αντίποινα, καθώς μεταξύ των δύο οικογενειών, που εμπλέκονται, υπάρχει αιματηρή βεντέτα από τη δεκαετία του'90.


Διαφορές με ιστορία δεκαετιών

Στο νόμο του αίματος υπακούουν εδώ και δεκαετίες οι δύο οικογένειες του Κισσάμου.

Οι κτηματικές και οικονομικές διαφορές, που γεννήθηκαν στο παρελθόν, φαίνεται πως όπλισαν εχθές για ακόμη μία φορά το χέρι των νεαρών μελών των οικογενειών με αποτέλεσμα ο 25χρονος γιος της μίας να βρει τραγικό θάνατο από πυροβόλο όπλο.

Η σπίθα για τη νέα βεντέτα "άναψε" όταν η γυναίκα της μίας οικογένειας έκαιγε χόρτα στο χωριό Περβολάκια και δέχτηκε χτύπημα από πέτρα.

Ο γιος της έσπευσε στο σημείο και δέχτηκε τη θανάσιμη βολίδα. Ο γιος της έσπευσε στο σημείο και δέχτηκε τη θανάσιμη βολίδα. Έχασε τη ζωή του κατά τη μεταφορά του από το Κέντρο Υγείας Κισσάμου προς το Νοσοκομείο των Χανίων. Έχασε τη ζωή του κατά τη μεταφορά του από το Κέντρο Υγείας Κισσάμου προς το Νοσοκομείο των Χανίων.

Ο θάνατος του νεαρού δεν ικανοποίησε το μίσος των μελών της άλλης οικογένειας και ένας εκ των γιων της τραυμάτισε σοβαρά με μαχαίρι την, ήδη χτυπημένη από την πέτρα, μητέρα του θύματος και το γαμπρό του στο Κέντρο Υγείας του Κισσάμου.

Κατά το περιστατικό στο χωριό τραυματίστηκαν ελαφρά δύο ακόμη άτομα από την αντίπαλη οικογένεια του θύματος ενώ η αστυνομία αναζητά δύο ακόμη μέλη της που φέρεται να ενεπλάκησαν στο τραγικό επεισόδιο. Κατά το περιστατικό στο χωριό τραυματίστηκαν ελαφρά δύο ακόμη άτομα από την αντίπαλη οικογένεια του θύματος ενώ η αστυνομία αναζητά δύο ακόμη μέλη της που φέρεται να ενεπλάκησαν στο τραγικό επεισόδιο.
ΠΗΓΗ ΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου