Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

ΠΑΛΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ

Πλήρωσε τα αεροπορικά εισιτήρια εκατό και πλέον άπορων ομογενών για να επισκεφτούν για πρώτη και μοναδική φορά στη ζωή τους την Ελλάδα, μετά από πολλές "σκληρές" δεκαετίες στην Αυστραλία. Πλήρωσε...


εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια για να συνδεθούν με την δορυφορική ΕΡΤ άποροι Έλληνες μετανάστες.

Έχει βοηθήσει με σημαντικά ποσά αναξιοπαθούντες Έλληνες, εκπαιδευτικά ιδρύματα, ελληνικά φεστιβάλ και διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Επέμενε όμως να διατηρεί την ανωνυμία του με αποτέλεσμα ένα πέπλο μυστηρίου να καλύπτει τον άγνωστο, πολυεκατομμυριούχο, αλλά φιλάνθρωπο ομογενή.

-Ποιος είναι;

Ο ίδιος, αν και επίμονα αρνιόταν να αποκαλύψει την ταυτότητά του, πείστηκε για πρώτη φορά να μιλήσει δημόσια. "Δεν θέλω διαφήμιση", είπε , προσθέτοντας ότι "δεν έχει νόημα να βοηθά κανείς τον συνάνθρωπό του και να το διαλαλεί".

Τον πείσαμε να μας μιλήσει, με το σκεπτικό ότι το παράδειγμά του μπορούν να το ακολουθήσουν και άλλοι πλούσιοι ομογενείς και να βοηθούν συνανθρώπους μας που ατύχησαν στη ζωή. Τελικά, "υπέκυψε" και φανέρωσε την ταυτότητά του.

Είναι ο Νίκος Μπαλαγιάννης, ένας από τους πλουσιοτέρους κατοίκους της Αυστραλίας, σύμφωνα με τον ετήσιο κατάλογο του οικονομικού περιοδικού BRW.Share on Facebook


Αναρτήθηκε από troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου