Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

Άγρια καταδίωξη Αφγανού στην Αθήνα


Σκηνές που θύμιζαν αστυνομική περιπέτεια εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας, όταν ένας Αφγανός μετανάστης, σε κατάσταση αμόκ, αφού έβαλε φωτιά στο σπίτι του στα Εξάρχεια, στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητό του και μέχρι να τον ακινητοποιήσουν οι αστυνομικοί, οδηγώντας στα τυφλά τραυμάτισε τέσσερα άτομα, προξένησε ζημιές σε δέκα αυτοκίνητα και με την απειλή μαχαιριού άρπαξε το όχημα μίας γυναίκας.

Το περιστατικό που σήμανε συναγερμό στην Άμεση Δράση, ξεκίνησε λίγο μετά τις δέκα το βράδυ, όταν ο αλλοδαπός σε κατάσταση εκτός εαυτού έβαλε αρχικά φωτιά στο σπίτι του στην οδό Ερεσσού στα Εξάρχεια. Το περιστατικό που σήμανε συναγερμό στην Άμεση Δράση, ξεκίνησε λίγο μετά τις δέκα το βράδυ, όταν ο αλλοδαπός σε κατάσταση εκτός εαυτού έβαλε αρχικά φωτιά στο σπίτι του στην οδό Ερεσσού στα Εξάρχεια. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο Ι.Χ του και αναπτύσσοντας ιλιγγιώδη ταχύτητα τραυμάτισε δύο πεζούς στη διασταύρωση Ερεσσού και Ιπποκράτους και δύο ακόμα άτομα που επέβαιναν σε μοτοποδήλατο, ενώ προξένησε ζημιές σε δέκα σταθμευμένα οχήματα. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο Ι.Χ του και αναπτύσσοντας ιλιγγιώδη ταχύτητα τραυμάτισε δύο πεζούς στη διασταύρωση Ερεσσού και Ιπποκράτους και δύο ακόμα άτομα που επέβαιναν σε μοτοποδήλατο, ενώ προξένησε ζημιές σε δέκα σταθμευμένα οχήματα.

Όταν το αυτοκίνητό του ακινητοποιήθηκε το εγκατέλειψε το και με την απειλή μαχαιριού κατέβασε μία γυναίκα από το αυτοκίνητό της στο οποίο επιβιβάστηκε συνεχίζοντας την ξέφρενη πορεία του. Όταν το αυτοκίνητό του ακινητοποιήθηκε το εγκατέλειψε το και με την απειλή μαχαιριού κατέβασε μία γυναίκα από το αυτοκίνητό της στο οποίο επιβιβάστηκε συνεχίζοντας την ξέφρενη πορεία του.απο ΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου