Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ!!!

Απάντηση στην ανεξέλεγκτη δράση ομάδων κουκουλοφόρων ετοιμάζεται να δώσει η Ελληνική Αστυνομία, εφαρμόζοντας ένα νέο επιχειρησιακό σχέδιο δράσης, μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες

Στο πλαίσιο αυτό :

Α. Συγκροτούνται 30 Ομάδες Ταχείας Επέμβασης με 11 αστυνομικούς η καθεμία. Β. Δημιουργούνται μικτές ομάδες από ένστολους και αστυνομικούς με πολιτικά. Δημιου Γ. Επαναδραστηριοποιείται το δίκτυο συγκέντρωσης πληροφοριών. Δ. Δ. Αναδιαρθρώνονται και ενισχύονται οι αστυνομικές δυνάμεις σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας.

Από τους αστυνομικούς ο ένας θα είναι της ομάδας ΖΗΤΑ και οι υπόλοιποι θα επιβαίνουν ανά δύο σε μοτοσικλέτες των 125 κυβικών. Θα φέρουν πλήρη εξοπλισμό από αλεξίσφαιρα γιλέκα μέχρι και βομβίδες κρότου λάμψης, ενώ ακόμα και ο επικεφαλής θα διαθέτει την δική του μοτοσικλέτα. Θα φέρουν πλήρη εξοπλισμό από αλεξίσφαιρα γιλέκα μέχρι και βομβίδες κρότου λάμψης, ενώ ακόμα και ο επικεφαλής θα διαθέτει την δική του μοτοσικλέτα.

Οι ομάδες αυτές θα πρέπει να κινητοποιούνται σε λιγότερο από 5 λεπτά μετά την ενημέρωση για επεισόδια και θα βρίσκονται σε διάφορα σημεία στο κέντρο της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου