Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

ΕΛΛΑΔΑ-ΙΣΡΑΗΛ ΣΗΜΕΡΑ


Tέσσερις ημέρες μετά το 1-1 στο Ραμάτ Γκαν, Ελλάδα και Ισραήλ κοντράρονται ξανά, αυτή τη φορά στο Παγκρήτιο, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της προκριματικής φάσης του World Cup 2010.

Ελλάδα-Ισραήλ

Το γκολ του Φάνη Γκέκα δεν στάθηκε αρκετό να δώσει στην Εθνική Ελλάδας τη νίκη μέσα στο Ραμάτ Γκαν και να τη χρήσει, αυτόματα, ακλόνητο φαβορί για την κατάληψη μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων του 2ου Ομίλου. Ο Omel Golan ισοφάρισε στις αρχές της επανάληψης και το 1-1 άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει του άτυπου επαναληπτικού στο Παγκρήτιο. Τα δεδομένα, όμως, δεν αλλάζουν σε ό,τι έχει να κάνει μόνο με την έδρα του αγώνα. Ο Κώστας Κατσουράνης εξέτισε την τιμωρία του και επιστρέφει στην αρχική ενδεκάδα ενισχύοντας τη μεσαία γραμμή της ομάδας του Otto Rehhagel. Έτοιμος είναι από την άλλη πλευρά και ο Yossi Benayoun παρά τον τραυματισμό του στη σαββατιάτικη αναμέτρηση. Ετσι, ο μέσος της Liverpool θα δώσει το παρόν στο παιχνίδι της Τετάρτης.

Η επιστροφή του Κατσουράνη σηματοδοτεί, λογικά, την μετακίνηση του Αλέξανδρου Τζιόλη στον πάγκο της ομάδας. Οι Ισραηλινοί θα παραταχθούν με αιχμή του δόρατος τον Ben Sahar, την ώρα που ο Rehhagel δύσκολα θα αλλάξει κάτι άλλο στο σύστημα αλλά και στα πρόσωπα των Πρωταθλητών Ευρώπης του 2004. Διαιτητής της αναμέτρησης στο Παγκρήτιο Στάδιο θα είναι ο Πορτογάλος Olegario Benquerenca.
http://bet-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου