Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ?

ΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ για τη δημιουργία ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ για την υπεράσπιση της ελληνικότητας της Μακεδονίας μας μέσα στην Ευρωβουλή, την έμπρακτη κατοχύρωση του ελληνικού ονόματος στην Ευρώπη, το μπλοκάρισμα της ένταξης των Σκοπίων, το ξεσκέπασμα της Σκοπιανικής προπαγάνδας και τη συνεχή ενημέρωση των ξένων Ευρωβουλευτών και Κυβερνήσεων, απευθύνει η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, προς όλους τους Έλληνες της Επικράτειας, προς όλους τους Έλληνες του Εξωτερικού, προς όλα τα Κόμματα, τους Πολιτικούς, τις Προσωπικότητες, τους Δημοσιογράφους, τους Επιστήμονες, τους Εκπαιδευτικούς, τους Αθλητές, τους Καλλιτέχνες, τους Συλλόγους, τους Πολίτες, τους Μπλόγκερς, τους Φιλάθλους, τους Νέους και τις Νέες!



Σε έναν Εθνικό Αγώνα ζωτικής σημασίας εν όψει των επερχόμενων ραγδαίων εξελίξεων στο θέμα των Σκοπίων, δεδομένης της υποχωρητικής και επιζήμιας στάσης περί «Σύνθετης Ονομασίας», ώστε να εξασφαλιστεί μια ζωτική, ισχυρή πόρτα ασφαλείας στη διεθνή σκακιέρα και να ξεσκεπαστεί οριστικά το πλαστό προσωπείο των Σκοπίων από μέσα!



Παρακαλούμε για την προβολή της ιστορικής, συνημμένης Ανακοίνωσης Τύπου







ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

Κωνσταντίνος Κάλφας



noiazomai@gmail.com



69790 85 538

2 σχόλια:

  1. Δεν χρειάζονται κόμματα. Επιχειρήματα ιστορικά χρειάζονται. Έχετε; Και αν ναι, ανακοινώστε τα σ' αυτό το μπλογκ να τα μάθουνε και κείνοι που δεν τα ξέρουν-όπως εγώ. Αν πάλι ιστορικά επιχειρήματα δεν υπάρχουν, αφήστε ήσυχο το λαό στη δυστυχία του.

    Γιώργης Χολιαστός

    ΑπάντησηΔιαγραφή