Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΟΥΕΦΑ

Η Werder Bremen αντιμετωπίζει το Hamburg το βράδυ της Πέμπτης, για να φανεί ποια ομάδα θα πάρει το πλεονέκτημα σε αυτό το ενδιαφέρον ζευγάρι του UEFA Cup.

Οι δύο ομάδες συναντιούνται για δεύτερη φορά μέσα σε 19 ημέρες, στο πρώτο παιχνίδι του γερμανικού εμφυλίου, στον ημιτελικό του UEFA Cup. Την τελευταία φορά που τέθηκαν αντιμέτωπες, έλυσαν τις διαφορές τους στα πέναλτι, αλλά αυτή τη φορά η Werder θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα της έδρας.

Οι ουκρανικές Dynamo Kiev και Shakhtar Donetsk κοντράρονται στο πρώτο παιχνίδι για τα ημιτελικά του UEFA Cup, μεταφέροντας τις εγχώριες μάχες τους στην Ευρώπη.

Η Dynamo προς το παρών έχει προβάδισμα 12 βαθμών από τη Shakhtar στον βαθμολογικό πίνακα και έχει τον τίτλο στην αγκαλιά της, αλλά η Shakhtar υπερτερεί στις ευρωπαϊκές επιδόσεις τα τελευταία χρόνια. Οι δύο ομάδες κοντράρονται και στο τελευταίο παιχνίδι της φετινής σεζόν, αλλά αμφότερες γνωρίζουν πως οι δύο αναμετρήσεις για το UEFA Cup θα είναι πολύ πιο σημαντική από τη μάχη για τον τίτλο να φαίνεται πως έχει βρει κάτοχο. Μια νίκη για τη Dynamo θα τη φέρει πολύ κοντά στο να συνδυάσει το εγχώριο πρωτάθλημα με ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο, εάν φυσικά καταφέρει στον τελικό που θα γίνει στο Sukru Saracoglu της Κωνσταντινούπολης να ξεπεράσει μια εκ των Werder Bremen και Hamburg που κοντράρονται στον γερμανικό εμφύλιο.

http://bet-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου