Παρασκευή 1 Μαΐου 2009

ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ με Κόμμα «Παπαθεμελή»

Ο μεγάλος και Παγκόσμιος Εθνικός Αγώνας που διεξάγει η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ και ο απανταχού Ελληνισμός, δεν θα ήταν ποτέ δυνατό να χωρέσει και να «καθρεφτίζεται» σε καμιά στενή μικροκομματική προσπάθεια, ούτε να αποτελέσει «τροφή» κομματικής επιβίωσης για κανέναν!

Το κάλεσμα της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, που γνωρίζει συγκινητική πραγματικά ανταπόκριση από όλα τα μήκη και πλάτη της γης, απευθύνεται υπερκομματικά σε όλους τους Έλληνες για τη συγκρότηση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ώστε να κατοχυρώσουν οι ίδιοι οι Μακεδόνες, με τη συμπαράσταση και τη δυναμική και αδελφική συμμετοχή όλων των υπόλοιπων Ελλήνων, όλοι μαζί, το Όνομα και την Ελληνική Ταυτότητα της Μακεδονίας και των Μακεδόνων στην Ευρωβουλή και την Ε.Ε., ενώ ταυτόχρονα να μπλοκάρουν την ένταξη των ψευτο«μακεδόνων», των Πλαστογράφων της Ιστορίας στην Ε.Ε., και παράλληλα να ματαιώσουν έτσι στην πράξη, κάθε απόπειρα υπογραφής μιας απαράδεκτης «Σύνθετης Ονομασίας», που προετοιμάζεται ήδη για το καλοκαίρι!

Άλλωστε η Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα, σε πρόσφατη Ανακοίνωσή της στις 23/4/2009, σημείωνε σχετικά, με σαφέστατο τρόπο:

«Διευκρινίζεται μετά από αυτά, ότι η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, δεν θα συμμετέχει και δεν θα υποστηρίξει κανένα άλλο Κόμμα ή Σχηματισμό, παλαιό ή νέο, ο οποίος θα επικαλείται τη Μακεδονία, από τη στιγμή που δεν προστρέξει στο ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΝΕΘΝΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ! Διότι τότε θα έχει αποδειχθεί ότι η επίκληση της Μακεδονίας, θα γίνεται στην ουσία για λόγους Κομματικής επιβίωσης και απλώς για προσέλκυση ψήφων…»!

Άρα το κάλεσμα για ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, δεν έχει καμμία σχέση με κανένα κόμμα ή μέτωπο «Παπαθεμελή» και οποιοδήποτε άλλο Κόμμα, ή Σχήμα, ούτε και υποστηρίζει καμμιά απολύτως τέτοια προσπάθεια, ενταγμένη σε στενές και αποδοκιμασμένες από τους πολίτες μικροκομματικές και παλαιοκομματικές «λογικές»!

Όποιος θέλει ας έρθει με τη Μακεδονία! Η Μακεδονία δεν θα πάει με κανέναν!

Μονάχα με το δίκαιο και την αιώνια Ελληνικότητά της!


Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

3.500.000 ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Θεσσαλονίκη, Μακεδονία 1 Μαΐου 2009 μ.Χ.



ΔΕΙΤΕ και σχετική περασμένη Ανακοίνωση της Επιτροπής

http://www.noiazomai.net/mkkalesma.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου