Παρασκευή 1 Μαΐου 2009

Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ http://sofistis.wordpress.com/ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ

ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΠΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ http://hellenicrevenge.blogspot.com/ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ,ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΥ ΣΟΦΙΣΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ,
sofistis είπε...

Ρε παιδιά τι πράγματα είναι αυτά; Δεν φτάνει που παίρνετε ένα ξένο κείμενο, τη δουλειά κάποιου άλλου, αλλά και το παραμορφώνετε τελείως! Βάζετε έντονα γράμματα εκεί που δεν υπάρχουν,κόκκινα, πράσινα, αλλάζετε τον τίτλο του κειμένου, προσθέτετε φωτογραφίες εκεί που δεν έχει, με ποιο δικαίωμα; Με ποιό δικαίωμα γαμάτε την ξένη δουλειά; Μήπως θα βάλετε και διαφημίσεις στο blog σας; Αυτό είναι το ήθος των bloggers νομίζετε; Ούτε ο Τράγκας και ο Τριανταφυλόπουλος δεν τα κάνουν αυτά τα πράγματα..

Κατ αρχάς η αναδημοσίευση ολόκληρου κειμένου απαγορεύεται! Μόνο ένα μέρος του και πάντα με λίνκ προς την πηγή για να διαβαστεί η συνέχεια! Αυτοί είναι οι νόμοι της Μπλογκόσφαιρας!

Τώρα εγώ τι θέλετε να κάνω; Εσύ δηλαδή τι θα έκανες στη θέση μου; Λοιπόν σας το λέω με πολύ όμορφο τρόπο ότι αυτό που κάνετε να το κόψετε αμέσως! Αυτό μόνο σας λέω προς το παρόν..και ελπίζω να είστε αρκετά έξυπνοι και να καταλαβαίνετε.. Σοφιστής.
1 Μάϊος 2009 1:48 πμ
HeLLeNiCReVeNgE είπε...

Κατ'αρχήν θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι παραθέτοντας την αυθεντική πηγή ΑΥΤΟΥΣΙΑ ο καθένας μπορεί να την επισκεφτεί και να διαπιστώσει ποιες είναι οι δικές μας υπογραμμίσεις και ποιες ή όχι οι δικές σας.

Δεύτερον, η αντιγραφή αν δεν μας απατά η μνήμη μας απαγορεύται εφόσον δεν αναφέρεται η πηγή και αυτό είναι κάτι που το τηρούμε ανελιπώς. Αν επιθυμείτε να μην γίνεται ουδεμία αναδημοσίευση από τα γραπτά σας καθ οποιονδηήποτε τρόπο δεν έχετε παρά να το βάλετε φαρδιά πλατιά στην ιστοσελίδα σας για να ενημερώνετε ο αναγνώστης.

Τρίτον, οι υπογραμμίσεις έγιναν στα σημεία που εμείς θεωρήσαμε ότι έπρεπε να γίνουν στο ιστολόγιό μας και είναι τα σημεία που συμφωνούμε είτε θέλουμε να δοθεί περισσότερη βαρύτητα(επαναλαμβάνουμε παραθέτοντας την πηγή ο καθένας μπορει αυτόματα να διαπιστώσει αυτό που είναι δική μας υπογράμμιση).

Να μας παραθέσετε τους νόμους της μπλογκόσφαιρας που αφορά αναδημοσίευση μόνο μέρους ενός κειμένου. Όσο για λινκ της πηγής το είχαμε φαρδύ πλατύ όπως και κάθε φορά που αναδημοσιεύουμε. Εφόσον όμως δεν επιθυμείτε λινκ προς το ιστολόγιό σας, το αντιγράψαμε από το paideia-gr το οποίο και βάλαμε ως σύνδεσμο κατόπιν της διαμαρτυρίας σας.

Το ιστολόγιό μας λειτουργει από το 2007. Τα υπονοούμενα περί διαφημίσεων σας τα επιστρέφουμε. Αν επιθυμούσαμε να κάνουμε κάτι τέτοιο θα το είχαμε ήδη κάνει. Όσο για τη δεύτερη λασπολογία περί "blogs" που έχουμε τι εννοείτε; Γίνετε συγκεκριμένος και πάψτε να επιδεικνύετε τακτική γκεμπελικής προπαγάνδας. Το παρόν ιστολόγιο είναι το μόνο που διαθέτουμε.

Οι απειλές σας προς εμάς δεν θα πιάσουν τόπο. Πρώτον γιατί είστε αγενής και δεύτερον συκοφάντης. Αν επιθυμείτε να κόψουμε την παρούσα ανάρτηση (παρ' όλο που αλλάξαμε το λινκ που είναι το ιστολόγιό σας- εφ΄οσον ΕΣΕΙΣ το ζητήσατε) θα πρέπει να αναρτήσετε υπόδειξη στη σελίδα σας με το ΠΟΙΟΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ να αναδημοσιεύουν από την ιστοσελίδα σας (ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΗΓΗ) και ποιοι όχι.

Θα είχε πολύ γούστο να το βλέπαμε κι αυτό.


Υγιαίνετε
1 Μάϊος 2009 2:44 πμ
HeLLeNiCReVeNgE είπε...

ΥΓ. Νέα πηγή Το λημέρι και greekmacedonians επεισή ΕΣΕΙΣ το ζητήσατε.
1 Μάϊος 2009 2:51 πμ
sofistis είπε...

Δεν είστε μόνο κλέφτες που πάτε να κάνετε blog με ξένη δουλειά αλλά είστε και θρασείς και προκλητικοί και το σπουδαιότερο βλάκες! Νομίζετε ότι υπάρχει απουσία νόμου στην μπλογκόσφαιρα για να κάνετε ότι θέλετε και ξεχνάτε ότι υπάρχει και η Google! Ενα email να στείλω εκεί που όλοι ξέρουν αρκεί για να σας βάλουν σε καραντίνα! Λοιπόν καθαρά πράγματα: Δεν γουστάρω να ξανααντιγράψετε το blog μου με κανένα τρόπο! Καταλάβατε;
1 Μάϊος 2009 11:06 πμ
HeLLeNiCReVeNgE είπε...

Να κάνετε σχετική ανάρτηση στο μπλογκ σας αναφέροντας λεπτομερώς ποιοί επιτρέπετε να αντιγράφουν ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΗΓΗ (όπως και είχαμε βάλει) και ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ. Ότα εσείς γίνετε ΣΑΦΗΣ και λιγότερο ΑΝΑΓΩΓΟΣ θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες σας. Επίσης μάθετε τι σημαίνει ΚΛΟΠΗ και μετά ξαναποστάρετε. Κλοπή σημαίνει ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΣΗ των λεγομένων του άλλου ΜΗ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ τον γράφοντα κάτι που ΕΠΙΜΕΛΩΣ ξεχάσατε να αναφέρετε ακολουθώντας μεθόδους γκέμπελς.

Τις απειλές σας εκεί που συνηθίζετε.

Υ.Γ1. Την πηγή την αλλάξαμε όπως θα είδατε αλλά δεν αναφέρατε.

ΥΓ2. Την ανάρτηση θα την είχαμε σβήσει αν δεν επιθυμούσατε αποκλειστικά το δικό μας μπλογκ να αναδημοσιεύσει, πολύ απλά στέλνοντάς μας ένα e-mail.Η θρασσύτητα, οι απειλές, και οι προβοκάτσιες όμως δεν έχουν θέση στο δικό μας ιστολόγιο.

(παρεπιπτόντως ουδέποτε είχαμε ξανακάνει αναφορά στο ιστολόγιό σας στο παρελθόν)

1 σχόλιο:

  1. Ο sofistis είναι ο no.1 πληρωμένος blogger και αυτό δεν είναι τιμή...

    Κάνει παράπονα οταν εντελώς ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ δημοσιεύει μονο τα posts που γουστάρει και συμφωνεί, ενώ κόβει όλα τα αλλα.

    Ο Φασισμός και η υποκρισία σε ολο της το μεγαλείο. Ακριβως το χαμηλο επίπεδο στο οποίο κάνει αναφορές συχνά δεν το πιάνει ο ίδιος ούτε για πλάκα.

    O sofostis ειναι η προσωποποίηση των ανεύθυνων, κατευυνόμενων και ίσως πληρωμένων blogger που ενώ ορκίζονται οτι δεν το έχουν για επάγγελμα... βρίσκονται όλοι την ώρα online 'διαφημίζοντας' το blog τους παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή