Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

Η μισή Αθήνα βρίσκεται υπο κατάληψη...Β. Πολύδωρας απο το 2006 προειδοποιούσε

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ: EΚΘΕΣΗ - ΕΦΙΑΛΤΗΣ



Β. Πολύδωρας προειδοποιούσε από το 2006 την κυβέρνηση
Ο πρώην υπουργός -χωρίς να εισακουστεί- ζητούσε κοινή δράση όλων των υπουργείων για να αναχαιτιστεί το νούμερο ένα πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας

Ότι πλέον το πρόβλημα με την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση και τις πολλαπλές παρενέργειές του τείνει να προσλάβει εφιαλτικές διαστάσεις, αποτελεί κοινή πεποίθηση, άσχετα με το αν ορισμένοι (και πολιτικές δυνάμεις) πάνε να το αξιοποιήσουν για να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη, είτε προς τη μια κατεύθυνση (της αντιμετώπισής του με όρους ρατσιστικούς) είτε προς την άλλη (αυτόκλητοι προστάτες των λαθρομεταναστών).
Οι εντάσεις και οι εκρηκτικές κοινωνικές καταστάσεις που δημιουργεί τείνουν να ξεφύγουν από κάθε έλεγχο. Τα γκέτο που έχουν δημιουργηθεί αποτελούν εν δυνάμει εστίες εγκληματικότητας, ενώ η Πολιτεία δείχνει να παρακολουθεί ανήμπορη να παρέμβει, επειδή η περιβόητη θεωρία του πολιτικού κόστους καθοδηγεί -εν τέλει- τις κινήσεις της.

Χωρίς την παραμικρή ρατσιστική διάθεση, επιμένουμε ότι αν άμεσα δεν βρεθούν λύσεις σοβαρής αντιμετώπισης αυτού του σοβαρότατου προβλήματος, τότε θα βιώσουμε και βιώνουμε ήδη ως κοινωνία, ως κράτος, κοινωνικά φαινόμενα τα οποία μας παρασέρνουν σε ατραπούς ανεξέλεγκτες. Απαιτείται πολιτική βούληση και συνεννόηση και αγνόηση του πολιτικού κόστους.

«ΤΟ ΠΑΡΟΝ» φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα απόρρητη έκθεση του 2006, απ' τον τότε υπουργό Δημόσιας Τάξης Βύρωνα Πολύδωρα, ο οποίος είχε από τότε δει την έκταση και τις παρενέργειες, κοινωνικές και πολιτικές, αυτού του προβλήματος.

Περιγράφει με μελανά χρώματα, αλλά χωρίς σε καμιά περίπτωση να υπερβάλλει, την κατάσταση.

Είναι μια έκθεση εξαιρετικά επίκαιρη και σήμερα.

Ο Β. Πολύδωρας επισημαίνει σε αυτήν, μεταξύ άλλων:
- Η μισή Αθήνα βρίσκεται υπό κατάληψη!
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ http://eglimatikotita.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου