Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Η “πολιτισμένη” Ελλάς

Η σημερινή Ελληνική κυβέρνηση, όπως και οι προηγούμενες, παρ’ όλα τα σκάνδαλα στο εσωτερικό της χώρας, μπορούν να επαίρονται για την στάση μιας μικρής πλήν έντιμης Ελλάδας στο εξωτερικό. Δεν επεμβαίνει στα “εσωτερικά” των γειτόνων της, δεν “διεκδικεί τίποτα”, δεν επιδεικνύει προκλητική και απολίτιστη συμπεριφορά.

Η ΕΛΛΑΣ δεν είναι η “απολίτιστος” και “ρατσιστική” Ιταλία, που με χειρουργική στρατιωτική επέμβαση εισέβαλε στην Αλβανία και διέσωσε τους υπηκόους της και γυρίζει τους λαθρομετανάστες πίσω από την θάλασσα.

Η ΕΛΛΑΣ δεν είναι “στρατοκρατική” δύναμη όπως το Ισραήλ, που όποτε του “γουστάρει διοργανώνει και μια επιχείρηση Έντεμπε” ή το αιματοκύλισμα στην Λωρίδα της Γάζας.

Ούτε βέβαια είναι η “βάρβαρη” Τουρκία, που αναπτύσσει στρατεύματα πέραν των συνόρων της με το Ιράκ ή επιδίδεται σε συστηματικό λιάνισμα των Κούρδων ή στέλνει ορδές λαθρομεταναστών στα Ελληνικά παράλια ή διεκδικεί όλο το Αιγαίο και την Θράκη ή κατέχει βιαίως την μισή Κύπρο.

Ούτε βέβαια είναι η Αθήνα “ιμπεριαλιστικό” Λονδίνο ή Ουάσινγκτον, που ξεκαθαρίζουν τα υπερ-πόντια συμφέροντά τους, από τα Φώκλαντ και την Γιουγκοσλαβία, ως το Ιράκ και σε κάθε σημείο της Υδρογείου.

Η ΕΛΛΑΣ δεν είναι απολίτιστη, στρατοκρατική, βάρβαρη, ιμπεριαλιστική!

Θα παρακολουθήσει από τις τηλεοράσεις τον εξανδραποδισμό των Βορειοηπειρωτών, όπως παρακολούθησε από τις ανταποκρίσεις τις διώξεις των Κωνσταντινουπολιτών το 1955. Θα γυρίσει και την άλλη πλευρά στα χαστούκια των Σκοπιανών και των Τούρκων, σαν καλή Χριστιανή. Θα κρατήσει ομπρέλλα όταν οι αγανακτισμένοι Έλληνες θα την φτύνουν, για να μη βραχεί από την ανοιξιάτικη μπόρα. Και μετά θα ζητήσει την … εφαρμογή των ψηφισμάτων της Ενωμένης Ευρώπης, του ΟΗΕ, των Ενωμένων Πλανητών, θα συρθεί έρποντας και ικετεύοντας για τα δίκαιά της στους “δυνατούς” της γής!!

Περιμένοντας ως την ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ……

ellas2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου