Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

ΛΕΤΟ-Με το στιλό στο χέρι!



Από τα κόκκινα στα πράσινα και από το λιμάνι στην Παιανία! Ο Σεμπάστιαν Λέτο θα είναι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού! Ο Κώστας Αντωνίου τα βρήκε με την Λίβερπουλ το απόγευμα της Τρίτης και αύριο αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές τόσο με τους «κόκκινους» όσο και με τον Αργεντινό χαφ. Οι λεπτομέρειες του deal.



Όπως αποκαλύψαμε το απόγευμα της Τρίτης ο Κώστας Αντωνίου βρίσκεται στην Αγγλία εκεί όπου είχε συνάντηση με τους ιθύνοντες της Λίβερπουλ για τον Σεμπάστιαν Λέτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr οι «πράσινοι» τα βρήκαν σε όλα με τους «κόκκινους» με ένα ποσό που αγγίζει τα 3,5 εκ. ευρώ και αυτό που απομένει είναι να πέσουν αύριο οι υπογραφές σε νέο ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Όλα αυτή την ώρα που το «τριφύλλι» καλύπτει τις απαιτήσεις του Λέτο, προσφέροντας περίπου 1εκ ευρώ ετησίως. Λεφτά περισσότερα από εκείνα που του έδινε ο Ολυμπιακός. Ένας Ολυμπιακός που αποσύρθηκε από την διεκδίκηση του παίκτη αφού βρίσκει μπροστά του «πράσινο» τοίχο.

Ο ταλαντούχος χαφ αναμένεται να υπογράψει την Τετάρτη στους «πράσινους» και θα ενσωματωθεί στην αποστολή την 1η Ιουλίου, μιας και μέχρι τις 30 Ιουνίου έχει τυπικά συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους».

Σπουδαία κίνηση

Από κει και πέρα, στην ουσία των πραγματών ο Παναθηναϊκός όταν και τυπικά «κλείσει» η υπόθεση θα έχει καταφέρει με... ένα σμπάρο δύο τρυγόνια. Πρώτον θα έχει ενισχυθεί σημαντικά στην αριστερή πτέρυγα με έναν παίκτη που μπορεί να κάνει την διαφορά και μπορεί να βελτιώσει ακόμα κάποια πράγματα στο παιχνίδι του και δεύτερον θα έχει καταφέρει να πάρει μέσα από τα χέρια του Ολυμπιακού έναν παίκτη που αποδεδειγμένα τον ήθελαν στο λιμάνι.

Νίκος Αθανασίου
http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου