Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

Μηνύει η Πατουλίδου τους συκοφάντες!-ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΝΤΙΝΤΟΠΙΓΚ ΚΟΝΤΡΟΛ

Μήνυση σε βάρος site που έγραψε εμετικό, ψευδές και συκοφαντικό κείμενο σε βάρος της θα καταθέσει η Βούλα Πατουλίδου. Στο συκοφαντικό site αυτό εμφανίζεται αρθρογράφος και ένα στέλεχος του ΛΑΟΣ ο πανελίστας μεσημεριανών εκπομπών Γ.Δ. ενώ ακούγεται και το όνομα του Σ.Χ.(περιμένουμε να το διαψεύσει ο ίδιος αν δεν έχει σχέση αλλά αν έχει ελπίζουμε να φοράει παντελόνια να το δεχθεί γιατί άλλο ποιος φαίνεται και άλλο ποιος γράφει).
Η Πατουλίδου για την ιστορία ΠΕΡΑΣΕ αντιντόπιγκ κοντρόλ το 1992 στους Ολυμπιακούς αγώνες και στον τελικό και στον προκριματικό κάτι που ο συκοφάντης που το έγραψε δεν γίνεται να μην το γνώριζε γιατί πολύ απλά οι 3 πρώτοι ολυμπιονίκες περνάνε από έλεγχο.
Ίσως να είναι ότι πιο εμετικό έχει γραφτεί το ....
τελευταίο διάστημα με δόλο και με σκοπό την σπίλωση της γυναίκας που έχει τιμηθεί πολλάκις και δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα για τέτοιες αναφορές.
Το στίγμα όμως θα μείνει σε αυτόν που το έγραφε που βέβαια καταλαβαίνουμε και ποιος είναι. Αυτονόητο είναι ότι με ερωτήματα του τύπου πέρασε κοντρόλ το 1992 ή όχι χωρίς να έχει τεθεί θέμα δεν κερδίζεται δίκη γιατί το πιο απλό θα ήταν να την πάρουν και να την ρωτήσουν από την στιγμή που τελειώνει σε gr και θέλουν να λέγονται επώνυμοι. Η συκοφαντία έχει όνομα και τελικά φθάσαμε τα blogs να είναι τα πλέον αξιοπρεπή.
Επίσης άλλος ένας έχει δώσει εντολή σε δικηγόρους του να εξετάσουν τα κείμενα του ιδίου site να προχωρήσουν σε μηνύσεις και αγωγές για την φωτογράφηση μάρτυρα (τον οποίο και έκανε κατηγορούμενο ο ίδιος!!!)σε μια σοβαρή υπόθεση!
Θα παρακαλουθούμε τι θα γράψει στην συνέχεια ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΠΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ τότε θα είναι κοινός συκοφάντης! Όποιος πάει όμως και δεν αποδειχθεί τίποτα θα αντιμετωπίσει την δικαιοσύνη! Δεκτές ακόμα και οι υποκλοπές! Για να δείτε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος με του συκοφάντες που δεν ξέρουν την τύφλα τους. Τα πιο απλά δεν ρώτησαν οι βλάκες.

Μιλάνε για αυτομαστιγώματα!!!! Στις 4 Ιουλίου! Και ακόμα δεν έπεσαν τα ταβάνια πάνω τους. Είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΨΕΥΔΗ τα οποία όμως υιοθετεί αυτός που τα έχει και βέβαια αυτός που τα λέει. ΧΩΡΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ δεν απασχολεί αν ο δημοσιογράφος έπεσε σε λούμπα. Πρόβλημα του.

ΟΣΑ υποστηρίζει είναι αντίθετα και από τις πραγματογνωμοσύνες και ο βλάκας τα υιοθετεί. Ε, δεν υπάρχει κάτι άλλο από το σκαμνί. Μακάρι να πει όνομα. E, ρε γλέντια που λέει και ο καραγκιόζης! Τα ίδια και τα ίδια ακούμε. Όλο λάδι και από τηγανίτα τίποτα.


Αναρτήθηκε από troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου