Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΣΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Eπίθεση σε 40χρονο ταξιτζή
Χτυπημένος στο πρόσωπο και στα χέρια μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο ένας 40χρονος ταξιτζής από το Ηράκλειο, ο οποίος χθες το πρωί δέχτηκε την επίθεση ενός νεαρού Βούλγαρου στην περιοχή του ΚΤΕΛ Ηρακλείου.
Ο 40χρονος ταξιτζής όπως αναφέρουν οι πληροφορίες βρισκόταν με το όχημά του στη συγκεκριμένη περιοχή, όταν είδε ένα ταξί με βουλγάρικες πινακίδες να είναι σταθμευμένο στο ίδιο σημείο.
Μετά από λίγα λεπτά είδε ότι ο αλλοδαπός οδηγός του οχήματος πλησίασε τρία άτομα, επίσης αλλοδαπούς, τα οποία περίμεναν να επιβιβαστούν σε κάποιο λεωφορείο του ΚΤΕΛ.
Άρχισε να τους μιλάει, προσπαθώντας να τους πείσει να τον ακολουθήσουν, ώστε να τους μεταφέρει εκείνος στον προορισμό τους.
Μετά από λίγη ώρα, δεν κατάφερε να τους πείσει και οι υποψήφιοι πελάτες του, κατευθύνθηκαν προς τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ.
Τότε λοιπόν ο 40χρονος αυτοκινητιστής του απεύθυνε το λόγο, λέγοντας του ότι προσπαθεί να κλέψει πελάτες με παράνομο τρόπο.
Οι δύο άνδρες άρχισαν να διαπληκτίζονται, ώσπου ο
40χρονος ειδοποίησε το Λιμεναρχείο, προκειμένου να καταγγείλει το περιστατικό.
Εκείνη την ώρα ο Βούλγαρος του επιτέθηκε, τραυματίζοντας τον στο κεφάλι και αμέσως μετά εξαφανίστηκε.
Ο 40χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Οι ιδιοκτήτες ταξί είναι αγανακτισμένοι από την κατάσταση που επικρατεί στις πιάτσες του Ηρακλείου με την υποκλοπή μεταφορικού έργου από αλλοδαπούς αυτοκινητιστές.
Οι ίδιοι ζητούν άμεση λύση στο φαινόμενο αυτό, εκφράζοντας το φόβο ότι η κατάσταση θα γίνει ακόμα χειρότερη.Iraklio web radiohttp://irakliowebradio2.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου