Τετάρτη 5 Αυγούστου 2009

Προφητείες γέροντος Παϊσίου για Ισραήλ και Τουρκία

5 Αύγουστος 2009

Η άγια μορφή του προειδοποίησε...

Γνωστός σχεδόν σε όλους τους Έλληνες είναι ο αγιορίτης γέροντας-μοναχός Παΐσιος, ο οποίος έχει πλέον "κοιμηθεί". Η "δημοτικότητα" του γέροντα Παϊσίου οφείλεται σε σειρά Θεϊκών χαρισμάτων, πολύ πέρα από τα ανθρώπινα όρια.
Πέρα από την αγάπη προς τον συνάνθρωπο και τα πνευματικά στηρίγματα που έδινε, ο αγιορίτης αυτός μοναχός υπήρξε και πνευματικός στύλος της σύγχρονης Ορθοδοξίας μέσα από σειρά ανεκδιήγητων θαυμαστών και θαυμάτων τα οποία γνωστοποιούνται από όσους τα έζησαν προσωπικά και μας τα μεταφέρουν, δίνοντάς μας την ευκαιρία να γνωρίσουμε το μεγαλείο αυτού του άγιου γέροντα.
Μέσα σε όλα τα χαρίσματα, ο γέροντας Παΐσιος, είχε και το χάρισμα της προόρασης αλλά και της προφητείας, όπως εικάζουν κάποιοι που τον γνώρισαν από πολύ κοντά...
Για την συγκρουσιακή κατάσταση μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, ο γέροντας Παΐσιος έχει πει πάρα πολλά. Τολμήσαμε να συγκεντρώσουμε μερικά και να τα παραθέσουμε, προκειμένου αυτοί που δεν γνωρίζουν, να πάρουν μία "γεύση" από τα προφητικά λόγια του γέροντος για όσα σήμερα ζούμε.
"Οι Τούρκοι δεν έχουν ακόμα πολλές ημέρες. Τα κόλλυβα τα έχουν στο ζωνάρι τους.
Η Τουρκία θα διαλυθεί με ευγενικό τρόπο και θα ανεξαρτητοποιηθούν οι Κούρδοι και οι Αρμένιοι.
Οι Ρώσοι θα κυριέψουν την Τουρκία και αυτή θα εξαφανιστεί από τον χάρτη. Ένα μέρος των Τούρκων θα εκχριστιανιστεί, ένα άλλο θα σκοτωθεί και ένα άλλο θα κατευθυνθεί προς την Μεσοποταμία.
Θα γίνουν φοβεροί πόλεμοι στη Μέση Ανατολή, όπου θα πάρουν μέρος οι Ρώσοι. Θα υπάρχουν πολλοί νεκροί.
Οι Κινέζοι θα περάσουν τον Ευφράτη ποταμό με 200.000.000 στρατό και θα προχωρήσουν προς τα Ιεροσόλυμα.
Θα καταστραφεί το τέμενος του Ομάρ και θα αρχίσουν οι εργασίες για την ανοικοδόμηση του ναού του Σολομώντα που ήταν παλαιότερα χτισμένος σ’ εκείνο το σημείο.
Θα γίνει φοβερός πόλεμος μεταξύ Ευρωπαίων και Ρώσων και θα σκοτωθούν πολλοί. Η Ελλάδα δεν θα αναμιχθεί πολύ σ’ αυτόν τον πόλεμο και θα της δοθεί η Κωνσταντινούπολη, επειδή οι αντιμαχόμενες πλευρές δεν θα βρίσκουν άλλη καλύτερη λύση. Έτσι, θα συμφωνήσουν γι’ αυτό με την Ελλάδα, αφού θα τους πιέζουν οι δύσκολες τότε περιστάσεις. Μ’ αυτόν τον τρόπο, χωρίς να χρησιμοποιηθεί ο Ελληνικός στρατός, θα δοθεί η Πόλη στους Έλληνες.
Οι Εβραίοι θα βοηθηθούν από τον Ευρωπαίο ηγέτη και θα αποκτήσουν μεγάλη δύναμη. Θα αναδειχθούν αναιδείς και υπερήφανοι και θα προσπαθήσουν να αναλάβουν την διακυβέρνηση της Ευρώπης. Τότε τα 2/3 των Εβραίων θα εκχριστιανιστούν.
Την Κων/πολη θα μας τη δώσουν όχι από καλοσύνη, αλλά θα οικονομήσει ο Θεός να είναι τέτοια τα συμφέροντα των μεγάλων, ώστε να τους βολεύει να έχουμε εμείς την Πόλη. Επίσης θα πάρουμε και την Καππαδοκία. Τα πράγματα θα χαλαρώσουν στην Καππαδοκία και θα μπορεί να πηγαίνει όποιος θέλει, οπότε θα είναι σαν να την έχουμε. Αυτοί που θα μας βοηθήσουν θα είναι οι Άγγλοι και οι Αμερικάνοι.
Τους Τούρκους θα τους περάσουν από την άλλη μεριά και αυτό θα γίνει για τα νερά, τα οποία θα γίνουν διεθνή.
Έπειτα θα πέσει στην Τουρκία χολέρα και θα γίνει μεγάλη καταστροφή, αφού θα πεθάνουν πάρα πολλοί. Από τους υπόλοιπους Τούρκους το 1/3 θα γίνουν Χριστιανοί.
Η ΕΟΚ είναι το κράτος του Ισραήλ και τα ψωμιά της είναι λίγα.
Οι Κούρδοι και οι Αρμένιοι θα κάνουν κράτος..."
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου