Κυριακή 2 Αυγούστου 2009

Θα πάει μακριά η βαλίτσα!


Μπορεί το θέμα να έχει αρχίσει και να κουράζει τον κόσμο, αλλά είναι φανερό ότι τα πράγματα δεν είναι καθόλου απλά. Ο λόγος για την υπόθεση του Μαρκ Γκονζάλες. Ο Χιλιανός είναι ο νούμερο ένα στόχος του Ολυμπιακού για την θέση του αριστερού χαφ και οι Πειραιώτες προσπαθούν να τον κάνουν δικό τους. Η υπόθεση είναι αρκετά δύσκολη και όλα δείχνουν ότι η βαλίτσα θα πάει μακριά. Οι "ερυθρόλευκοι" κάνουν προσεκτικούς χειρισμούς για να πάρουν τον παίκτη, αλλά κάτι ουσιαστικό θα πρέπει να περιμένουμε από την Δευτέρα. Η διαφορά που υπάρχει στο οικονομικό με την Μπέτις είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα, αλλά το όπλο που έχει ο Ολυμπιακός στα χέρια του είναι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος δεν έχει καμία αντίρρηση να έρθει στον Πειραιά.

Από το παιχνίδι με την Σλόβαν και μετά το θέμα του Γκονζάλες είναι στην κορυφή του ενδιαφέροντος. Τον παίκτη τον θέλει πολύ ο Ολυμπιακός για να καλυφθεί η αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής και παρατηρούμε ότι εξελίσσεται σε σίριαλ. Για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα το βέβαιο είναι ότι οι όποιες εξελίξεις γύρω από την συγκεκριμένη υπόθεση θα δρομολογηθούν από την Δευτέρα.

Δεν θα πρέπει να περιμένουμε κάτι ουσιαστικό την Κυριακή, αφού τα πράγματα δεν είναι καθόλου απλά. Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι κάποιες συζητήσεις με την Μπέτις για να μάθει ο Ολυμπιακός πόσα χρήματα θέλει για να δώσει τον ποδοσφαιριστή. Ανεπίσημα αυτή την στιγμή η ομάδα της Ανδαλουσίας φέρεται να ζητάει περί τα 6 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τα δικαιώματα του παίκτη στον Ολυμπιακό. Ο πρωταθλητής Ελλάδας από την πλευρά του είναι διατεθειμένος να δώσει τα μισά (3 εκατ. ευρώ).

Ίσως η "χρυσή τομή" ανάμεσα στις δύο ομάδες να βρεθεί κάπου στην μέση. Να πέσει, δηλαδή λίγο η Μπέτις και να ανέβει λίγο ο Ολυμπιακός. Η υπόθεση δεν είναι καθόλου απλή και είναι ενδεικτικό ότι με τον παίκτη ασχολούνται αρκετό καιρό οι Πειραιώτες, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει κάτι. Αυτό το γεγονός από μόνο του λέει πολλά.

Το σίγουρο είναι ότι τα σπουδαία θα πρέπει να τα περιμένουμε από την Δευτέρα. Την Κυριακή ίσως γίνουν κάποιες διερευνητικές επαφές με την Μπέτις για να μάθει η ερυθρόλευκη διοίκηση τις απαιτήσεις της και να ετοιμάσει την πρόταση. Το όπλο του Ολυμπιακού σε αυτή την υπόθεση είναι ο ίδιος ο παίκτης. Παρά τις δηλώσεις που έκανε, οι οποίες είναι τακτικής ο Γκονζάλες γνωρίζει για τον Ολυμπιακό. Θέλει να φορέσει τα ερυθρόλευκα. Και πώς να μην θέλει άλλωστε, αφού αν έρθει στο λιμάνι θα παίξει Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ αν μείνει στην Ανδαλουσία θα παίξει στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας.
gayros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου