Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

«Αδέρφια κοντά μας για πάντα στην καρδιά μας»


Με δάκρυ, αλλά και περηφάνια, με κλάμα, αλλά και τον ύμνο του Παναθηναϊκού εκατοντάδες φίλοι της ομάδας είπαν το απόγευμα της Τετάρτης το τελευταίο αντίο στους αδικοχαμένους Παρασκευά και Αποστόλη, που έφυγαν από την ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας γυρίζοντας από την Κομοτηνή.
http://www.gazzetta.gr/images/stories/kalotaxidi.jpg

Τα λόγια είναι περιττά αυτές τις στιγμές. Μίλησαν οι ψυχές. Αυτοί που βρέθηκαν στο νεκροταφείο του Βύρωνα για να που το... τελευταίο αντίο στα «αδέρφια» τους, στέλνωντας τα εκεί ψηλά για να τραγουδάνε για την αγαπημένη τους ομάδα. Οπαδοί από όλους τους συνδέσμους της Αθήνας, αλλά και από επαρχιακά club κατέθεσαν στεφάνια και είπαν το τελευταίο αντίο στους φίλους τους, στα αδέλφια τους.
Τραγικές φιγούρες φυσικά οι συγγενείς των δύο παιδιών που είχαν ξεσπάσει σε λυγμούς. Η στιγμή όμως που... ράγισαν και οι πέτρες ήταν όταν ο αδερφός του Παρασκευά, κρατώντας το φέρετρο φώναξε δυνατά «Πάμε για τον Πάρη» και όλοι άρχισαν να τραγουδάνε τον ύμνο του Παναθηναϊκού!

Έξω από το νεκροταφείο υπήρχε ένα πανό όπου ευχόταν καλό ταξίδι στα δύο παιδιά με την υπογραφή της θύρας 13 των οπαδών του Παναθηναϊκού από τον Βύρωνα.
Το δρομολόγιο ήταν...βαρύ για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στο νεκροταφείο του Βύρωνα καθώς αναγκάστηκαν μέσα σε διάστημα δύο ωρών να αποχαιρετήσουν δύο φίλους τους, με το κλίμα να είναι βαρύ.
Τα δύο φέρετρα ήταν τυλιγμένα με σημαίες του «τριφυλλιού» και η ατμόσφαιρα γινόταν ακόμα πιο βαριά την ώρα της ταφής με το σύνθημα «Αδέρφια κοντά μας για πάντα στην καρδιά μας» να δονεί την ατμόσφαιρα και η ανατριχίλα να μεγαλώνει.

*Εκτός από τα στεφάνια φίλων, συγγενών και οπαδών του Παναθηναϊκού υπήρχαν και αυτά της ΚΑΕ και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ το παρών έδωσαν οι Κώστας Αντωνίου και Αντώνης Αντωνιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου