Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

Μισελ δεν δικαιούσαι "δια να ομιλείς


Σημείωση blog: Επί της ουσίας δεν μπαίνω στο ποιος η ποια είναι καταλληλότερη λύση από τους φερόμενου (αφού επισήμως δεν υπάρχουν υποψηφιότητες ) ως υποψήφιου αρχηγού της Ν.Δ.. θα περιμένω να κατατεθούν επισήμως οι υποψηφιότητες να ακούσω τι έχουν να πουν οι υποψήφιοι Δεν είναι όμως δυνατόν να μένουν ασχολίαστες οι απαράδεκτες για ύφος τους δηλώσεις του κ. Λιάπη .Μισέλ ο Καραμανλισμός για τον όποιο δήθεν κόπτεσε δεν έκανε κακίες παρέες .


Αυτή την στιγμή δεν θα μπώ επί της ουσίας της καταλληλότητας η όχι , κάποιου φερόμενου (αφού επισήμως δεν υπάρχει τίποτα νεότερο) ως υποψήφιου αρχηγού της Ν.Δ.

Δεν είναι όμως δυνατόν να μένουν ασχολίαστες δηλώσεις όπως αυτή του κ. Λιάπη .

Πέραν του απαράδεκτου ύφους των δηλώσεων , σημασία έχει ότι την έκανε στην Εφημερίδα που πολέμησε όσο καμία άλλη την κυβέρνηση της Ν.Δ...


Σήμερα ζητά "ο Καραμανλισμός να επιστρέψει στις ρίζες του" ξεχνώντας ότι εδώ και 12 χρόνια ο "Καραμανλισμός" ήταν στην ηγεσία της Ν.Δ και ο ίδιος μέρος της ηγεσίας!!!

Ο κ. Λιάπης όταν έφθασε η ώρα του αγώνα , απεφάσισε ότι έκανε "λάθος" ο ξάδερφος και γιαυτό δεν συμμετείχε.
Το πόσο δικαιούται "δια να ομιλεί" είναι προς διερεύνηση .

Ο Αντίλογος θεωρεί ότι όσα από τα στελέχη της Ν.Δ έμειναν αδρανή κατά την προεκλογική περίοδο (για να μην πώ ότι φρόντιζαν να ροκανίζουν το ποσοστό της) φερόμενα σαν πριμαντόνες , δεν έχουν δικαίωμά εκφοράς άποψης για το πώς θα εξελεγχθεί μετεκλογικά η παράταξη.
Μπορούν να αποδεχθούν την νέα ηγεσία και να δουλέψουν μαζί της ή να μήν την αποδεχθούν και να πάνε σπίτι τους.
Αλλά μέχρι εκεί , ρόλος πέραν αυτού δεν τους αναγνωρίζεται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου