Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Στην εξιχνίαση μιας ακόμα υπόθεσης ναρκωτικών, αυτή τη φορά, σκληρών, προχώρησε χθες το μεσημέρι το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου.
Συγκεκριμένα...

" συνελήφθησαν δύο νεαροί αλβανικής υπηκοότητας, οι οποίοι προωθούσαν για πώληση 40 και 10 γραμμάρια, αντίστοιχα, κοκαΐνης. Όπως είναι γνωστό, η κοκαΐνη, είναι από τα πιο ακριβά ναρκωτικά, αφού θεωρείται ναρκωτικό των σαλονιών.

Παράλληλα συνελήφθησαν και δύο νεαροί Χιώτες ο ένας 18 και ο άλλος 17 χρονών, οι οποίοι διακινούσαν ινδική κάνναβη (χασίσι).
Υπενθυμίζουμε ότι το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χίου σε συνεργασία με την αστυνομικούς της ΟΠΚΕΑΔ Χίου, προχώρησαν, την προηγούμενη εβδομάδα, σε δύο ακόμα συλλήψεις. Η μια αφορά έναν 48χρονο Έλληνα υπήκοο, διότι σε σωματικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε να έχει κρυμμένη στα γεννητικά του όργανα μια νάιλον συσκευασία, με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 9,5 γρ. περίπου. Η δεύτερη αφορά σ' έναν 27χρονο στον οποίο μετά από σωματική έρευνα που του έγινε διαπιστώθηκε να κατέχει ακετέργαστη κάνναβη βάρους 7,5 γραμμαρίων. Και οι δύο διαβιβάσθηκαν στον Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου