Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

Αλβανός μεγιστάνας θέλει τη Μίλαν!!!!!



Ελάχιστος χρόνος πέρασε από τη δημοσίευση σεναρίων που παρουσιάζουν τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι έτοιμο να πουλήσει τη Μίλαν έναντι του ποσού των 650.000.000 λιρών, και ήδη ακούστηκε το πρώτο όνομα ενδιαφερομένου να αναλάβει τα διοικητικά ηνία των "ροσονέρι".

Ο λόγος για τον Αλβανό μεγαλοεπιχειρηματία και...



...γνωστό υποστηρικτή του ιταλικού συλλόγου, Ρέζαρτ Τάτσι, ο οποίος μιλώντας στο περιοδικό "Guerin Sportivo" δεν έκρυψε το γεγονός ότι θα τον ενδιέφερε να αγοράσει τη Μίλαν σε περίπτωση που υπάρχει πρόθεση από τον "καβαλιέρε" να αποχωρήσει.

"Δε νομίζω ότι ο Μπερλουσκόνι θέλει να χωρίσει με τη Μίλαν, αν όμως ισχύει κάτι τέτοιο, θα ενδιαφερόμασταν πολύ να αγοράσουμε", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο 38χρονος μεγιστάνας, για να προσθέσει:

"Δεν είναι σε καμία περίπτωση αληθές ότι είμαι ήδη μέτοχος, καθώς έχω μόνο αθλητική σχέση με τους ροσονέρι.

Μετά υπάρχει και η βαθιά φιλία που με δένει με τους Μπερλουσκόνι και Αντριάνο Γκαλιάνι, όπως και η μελλοντική συνεργασία μας για την Παιδική Πανεπιστημιούπολη της Μίλαν και το Πάρκο της Μίλαν.

Όσον αφορά δε στο πρόσφατο ναυάγιο των διαπραγματεύσεών με τη Μπολόνια για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών των "ροσομπλού", ο Τάτσι αρκέστηκε να δηλώσει: "Δεν μπορώ να αποκαλύψω τους λόγους που δεν ολοκληρώθηκε η αγορά".


http://www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου