Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

Σε αγαστή συνεργασία τα δύο κόμματα εξουσίας, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, ετοιμάζουν το απόλυτο ηλεκτρονικό φακέλλωμα όλων των Ελλήνων με πρόσχημα την διευκόλυνση τ


Στις προγραμματικές δηλώσεις του ο πρωθυπουργός Γ.Α.Παπανδρέου αναφέρει την μετατροπή της κάρτας ΑΜΚΑ σε ηλεκτρονική κάρτα, η οποία και θα περιέχει όλα τα προσωπικά δεδομένα του ασφαλισμένου πολίτη, όσα αφορούν την ασφάλιση και περίθαλψη του από την ημέρα της γέννησης του , αλλά και ποιος ξέρει πόσα ακόμη.

Είχε πεί σχετικά στις 23 Ιουλίου 2009, ο πρώην υπουργός Υγείας και επίδοξος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ,Δ.Αβραμόπουλος:

«Ολοι πλέον οι Έλληνες πολίτες από το ξεκίνημα της ζωής τους θα συνοδεύονται από μια ηλεκτρονική κάρτα, που θα τους παρέχει όλες τις απαραίτητες υγειονομικές υπηρεσίες καθώς και τις ασφαλιστικές, όπως γίνεται στα υπόλοιπα πολιτισμένα κράτη της Ευρώπης.


Με την κάρτα αυτή τελειώνουμε μια για πάντα με τις αλόγιστες συνταγογραφήσεις και τις άσκοπες ιατρικές πράξεις. Το σημαντικότερο όμως, είναι ότι δημιουργείται ένα «δίχτυ ασφάλειας» από το ξεκίνημα της ζωής μέχρι τα βαθιά γερατειά, με τον Έλληνα πολίτη, να αισθάνεται το κοινωνικό κράτος δίπλα του. Έχουν ληφθεί υπόψη όλες οι λεπτομέρειες, έχουν εξασφαλιστεί, σε ένα πρώτο βαθμό και τα απαραίτητα οικονομικά κονδύλια κυρίως από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αυτές όμως είναι τεχνικές και άλλες λεπτομέρειες, που θα συζητήσουμε εν καιρώ.
Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη παρέμβαση για τον εξορθολογισμό των δαπανών υγείας, τον περιορισμό της γραφειοκρατίας, την απλούστευση των διαδικασιών για την κάλυψη των ασφαλισμένων με την κατάργηση των συναλλαγών σε χρήμα, μεταξύ πολιτών και του εθνικού συστήματος υγείας.»

Αδέρφια, έ-έ-έρχεται...

Αγιορείτες πατέρες ευχαριστούμε που μάς καθησυχάσατε ότι δεν τρέχει τίποτα....Αν είστε καλά και υπάκουα παιδάκια θα σας περιλάβουν και στο Δ΄ ΚΠΣ των ευρωπαϊκών επιδοτήσεων.

Ποιμενάρχες μας , ετοιμάστε τα δόρατα σας για την επερχόμενη μάχη του παγκαρίου, μη τυχόν και χαθεί κάνα ευρώπουλο από τις μετοχές της Εθνικής....ΑΠΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου