Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

H μεγαλύτερη ξεφτίλα όλων των εποχών, που μου προκαλεί μεγίστη αηδία, είναι η υποστήριξη του Τσίπρα προς τους βαθύπλουτους… «λιμενεργάτες» [my ass]:

Posted by J.McManus

Το Δίκτυο συνδικαλιστών ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε μαζική πολιτική εξόρμηση στήριξης και αλληλεγγύης στους απεργούς λιμενεργάτες την Πέμπτη 15/10 και ώρα 9 πμ στην προβλήτα που έχει εκποιηθεί στην κινεζική COSCO. Μαζί μας θα είναι ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης και Θοδωρής Δρίτσας. Tο ραντεβού μας είναι στις 8:45 το πρωί στο Σκλαβενίτη στη διασταύρωση του δρόμου που πάει στο Πέραμα με τον δρόμο που πάει στο Σχιστό.


Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά την άμεση καταγγελία και ακύρωση της σύμβασης με την COSCO


Δήλωση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Α’ και Β’ Πειραιά, Θοδ. Δρίτσα και Παν. Λαφαζάνη, αναφορικά με την επαναδιαπραγμάτευση της συμφωνίας για το Λιμάνι του Πειραιά:

Όλα δείχνουν ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αντί να καταγγείλει και να ακυρώσει την αποικιοκρατική σύμβαση παράδοσης του λιμανιού του Πειραιά στην COSCO, υπαναχωρεί και αναδιπλώνεται σε ανούσιες διαπραγματεύσεις που δεν θα θίγουν την ιδιωτικοποίηση του Λιμανιού.

Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ σύρεται και μάλιστα πολύ γρήγορα πίσω από τα δήθεν τετελεσμένα του κ. Κ. Καραμανλή, αλλά και τις μετεκλογικές πιέσεις της κας Ντ. Μπακογιάννη, η οποία, «βασιλικότερη του βασιλέως», εμφανίστηκε με δηλώσεις της ως εκπρόσωπος των κινέζικων συμφερόντων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει πλήρως τον αγώνα των εργαζομένων και ζητά την άμεση καταγγελία και ακύρωση της σύμβασης με την COSCO, η οποία συνιστά τη μόνη ρεαλιστική επιλογή για το δημόσιο συμφέρον και για ένα ανασυγκροτημένο δημόσιο λιμάνι του Πειραιά, το οποίο θα υπηρετεί αποκλειστικά μείζονες εθνικές, αναπτυξιακές, κοινωνικές και οικολογικές προτεραιότητες.

Άει στο διάολο ρε σείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου