Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

"Πως ο πρόεδρος των εργαζομένων συμφωνεί στην απόλυση 40,000 εργαζομένων;"



"Εν ετος 2009 η σοσιαλιστική,δημοκρατική,προοδευτική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ,που θέλει ολους τους Ελληνες μαζί,αποφασιζει να πετάξει στο δρόμο 40,000 ανθρώπους και μάλιστα αυτους οι οποιοι προσλήφθησαν προεκλογικά δεν θα τους πληρώσει,καταστρατηγώντας κάθε εννοια δικοίου και ακόμα χειρότερα δημιουργώντας ενα ανευ πρηγουμένου εκτρωμα εναντίον των εργαζομένων...

Διοτι οταν μια κυβέρνηση λέει δεν πληρώνω εστω τα δεδουλευμένα,δίνει λαβή για αν σκεφτει ο κάθε εργοδότης του ιδιωτικού τομεα,την ποιο απίστευτη πατέντα για να μην πληρώσει τον εργαζόμενο.Ο κ.Πάγκαλος,αποφασίζει να απολυθούν 40,000 ανθρωποι,λες και είναι κάτι αψυχο,λες και πετάει 40,000 χαρτιά,αγνοώντας τις επιπτώσεις στην ζωή αυτών των ανθρώπων,τις οικογενειές τους και τον κοινωνικό ιστό.Διοτί,δεν είναι τιο πλέον απλό πράγμα ξαφνικά να προστεθούν 40,000 ανεργοι στην αγορά.
Φυσικά οι λεγόμενες προοδευτικές εφημερίδες (ΝΕΑ,ΕΘΝΟΣ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ και -δυστηχώς-το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ),σχεδόν πανηγυρίζουν που 40,000 ανθρωποι θα βγουν στο δρόμο,θέλοντας να μας πέισουν οτι ετσι ξεκινάει το τέλος του φαύλου κύκλου στο Δημόσιο.
Ταυτόχρονα,ετοιμάζονται νεες προσλήψεις για να καλυφθούν οι θέσεις αυτών που απολύονται,και καλά μεσω ΑΣΕΠ.
Αν τώρα είχε συμβεί το αντίστροφο,δηλαδή ειχε χάσει το ΠΑΣΟΚ και είχε ανέβει η ΝΔ στην εξουσία και εβγαινε και ελεγε δεν ανανεώνω κανένα STAGE, και μάλιστα απολύω οσους εβαλε το ΠΑΣΟΚ προεκλογικά και μάλιστα χωρις να πληρώθούν τα δεδουλευμένα,οι παραπάνω εφημερίδες θα εγραφαν,για τα φτωχά παιδιά που η αναλγητη Δεξιά τα στέλνει στην ανεργία,για κομματικές διωξείς,για τα δημοκρατικά παιδιά που η Δεξιά τα εκδικειται και πολλά αλλα.
Τώρα,σιωπή.Αυτοι οι 40,000 ειναι αόρατοι,δεν είναι ανθρωποι,δεν εχουν οικογενειες.
Αλήθεια,αυτές οι απολύσεις δεν είναι κομματική δίωξη?Δεν εχουν σταμπαριστεί 40,000 με την στάμπα ΝΔ,και στέλνονται στην ανεργία απο το ΠΑΣΟΚ?
Και φτάνουμε στον αξιοθρήνητο εργατοπατέρα των 130,000 Ευρω το χρόνο,κ.Παναγόπουλο.
Ειναι ποτέ δυνατον ανθρωπος που φέρει το τιτλο του προέδρου των εργαζομένων,να συμφωνεί στην απόλυση 40,000 εργαζομένων?
Ανθρωπος που υποτιθεται μάχεται γαι τα συμφέροντα των εργαζομένων,να ζητάει την απολυση τους και την επέμβαση εισαγγελέα?
Και εντάξει,το γνωρίζουμε οτι ειναι συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ,αλλά τοσο μίσος για τους εργαζόμενους που διόρισε η ΝΔ?
Δηλαδή με την απόλυση αυτών των ανθρώπων θα φτιάξουν τα πάντα στην Ελλάδα?
Οταν το 2004 ανέβηκε η ΝΔ στην εξουσία,υπήρχαν εργαζόμενοι στα STAGE απο το 1996,δηλαδη επι κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ.Βγήκε τότε ο Καραμανλής να πει δεν τους ανανεώνω και θα φύγουν χωρίς καν τα δεδουλευμένα?
Αλλά αν τολμόυσε να το κ΄νει θα τον περνάγαν οι προοδευτικές εφημερίδες γεννεές δεκατέσσερις!
Το 2004 ο κόσμος εδωσε 160 εδρες στον Καραμανλή πιστεύοντας ορι θα φτιάξει την Ελλάδα.
Πεντεμιση χρόνια μετά ο ιδιος κόσμος τον εστειλε σπίτι του με συντριβή.
Ας το λάβουν υπόψη οι κύριοι του ΠΑΣΟΚ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου