Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

ΤΟΥΣ ΣΦΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΖΕΙΣ !!!!!!ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΣΣΑΡΗ...ΑΓΙΟ!!!!!



ΤΟΥΣ ΣΦΑΖΕΙΣ

ΚΑΙ ΜΟΝΑΖΕΙΣ !


Στη ζεστή αγκαλιά

των αγιορειτών ο Πάσσαρης

Η είδηση, ότι ο περιβόητος κακοποιός Κώστας Πάσσαρης ετοιμάζεται να μπει σε μοναστήρι και πιθανότατα στο Άγιο Όρος, κοσμεί πολλές στήλες των M.M.E. τις τελευταίες ημέρες. Όλοι οι δημοσιογράφοι και οι συμπολίτες μας αναρωτιούνται απορημένοι, για το άν θα πρέπει ο στυγνός δολοφόνος να γίνει μοναχός ή όχι, άν μετάνοιωσε ή όχι για τα εγκλήματά του, ότι άν θα μπει σε μοναστήρι μπορεί να βγει από εκεί και να συνεχίσει την αποτρόπαια καριέρα του και άλλα παρόμοια.


Μελετώντας όλα αυτά τα δημοσιεύματα παρατήρησα, ότι όλοι ασχολούνται και αναρωτιούνται, για το τί θα κάνει ο Πάσσαρης, αλλά ουδείς σχολιάζει και δεν αναρωτιέται, για την αποτρόπαια και παράνομη επίσημη θέση της Εκκλησίας και των μοναχών της. Ότι δηλαδή ο αιματοβαμμένος κακοποιός, «το θηρίο των Βαλκανίων», όπως όλοι τον αποκαλούν, Κώστας Πάσσαρης, θα αποφυλακιστεί, επειδή τον συγχώρησε ο πνευματικός του και ο θεός! Ο θεός και ο πνευματικός του τον συγχώρεσαν, οι συγγενείς των θυμάτων του όμως όχι, αφού το αίμα των νεκρών είναι ακόμα νωπό ...; Άλλωστε απ΄ αυτούς συγνώμη δεν ζήτησε ποτέ, αφού δηλώνει αμετανόητος για τα εγκλήματά του. Αυτή είναι άλλωστε και η συνήθης και επίσημη θέση της Εκκλησίας, να συγχωρεί δηλαδή κάθε είδους εγκληματία και δολοφόνο, καταστρατηγώντας κάθε δικαστήριο, κάθε νόμο και κάθε απόφαση της πολιτείας. Αρκεί να πιστέψει κανείς στον θεό ...;

«Η Ορθοδοξία δέχεται στην αγκαλιά της όλους τους ανθρώπους και δεν κάνει διακρίσεις, ακόμα κι αν πρόκειται για τους πιο επικίνδυνους κακοποιούς». Αυτή είναι μία απ΄ τις προκλητικές δηλώσεις του πνευματικού του Πάσσαρη, αρχιμανδρίτη Γερβάσιου ή Ιωάννη Ραπτόπουλου, στον τύπο για το αγαπημένο του τέκνο. Μάλιστα σε ερώτηση του Πάσσαρη προς τον πνευματικό του άν ο τελευταίος θα πάει στον παράδεισο, ο «άγιος» των φυλακών του απάντησε: «Τέκνον μου την πρωτιά στον Παράδεισο την έχουν οι ληστές». (Βλ. Το κρυφό μυστικό του Πάσσαρη και ο άγιος των φυλακών. Τελικά είμαι μάλλον πολύ τυχερός, αφού ποτέ μα ποτέ δεν ονειρεύτηκα να μεταβώ, όταν πεθάνω, στον γεμάτο από ληστές και κακοποιούς χριστιανικό Παράδεισο!).

Ο αρχιμανδρίτης δήλωσε, ότι «ο Πάσσαρης βρίσκεται στο δρόμο της μετανοίας και μού είπε, ότι επιθυμεί να γίνει μοναχός στο Άγιο Όρος, όταν αποφυλακιστεί ...;», λες και το ΄χει σίγουρο και πως «η φυλακή άλλαξε τον Πάσσαρη, ο οποίος πλέον επικοινωνεί καλύτερα και είναι πιο ανοιχτός, έχοντας στραφεί στο Θεό ...;». Σημείωσε ακόμη, ότι έχει επισκεφθεί πέντε φορές τον Πάσσαρη απ΄ το περασμένο Πάσχα, οπότε τον συνάντησε πρώτη φορά και πρόσθεσε, πως έκτοτε έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του.

«Έχει χαρίσει την ελευθερία σε πάνω από 10.000 κρατουμένους. ...;Από τις δικαστικές φυλακές Κορυδαλλού έχει αποφυλακίσει 1.609 κρατουμένους. Χίλιους από τις φυλακές Ιωαννίνων, 886 από τις φυλακές Θεσσαλονίκης, 417 από τις φυλακές Ναυπλίου, ενώ δεκάδες κρατούμενοι έχουν αφεθεί ελεύθεροι από αστυνομικά τμήματα και τμήματα ασφαλείας» (site Αντιαιρετικόν Εγκόλ- πιον). Στη φωτογραφία ο «φυγόποινος» ιερέας εικονίζεται σε φυλακή της Ιορδανίας, όπου προσπαθεί ν' απο- φυλακίσει κρατουμένους. Η δράση του έχει φθάσει μέχρι την Μαδαγασκάρη ...;



Οογδοντάχρονος αρχιμανδρίτης είναι ιδρυτής της αδελφότητας Οσία Ξένη - Διακονία Αποφυλακίσεως Απόρων Κρατουμένων και Φυγόποινων, δηλαδή αυτών των καταδίκων που αποφεύγουν τις ποινές! Τα τελευταία χρόνια μπαινοβγαίνει ό,τι ώρα θέλει στα κελιά των κρατουμένων της Ρωμιοσύνης και όχι μόνο προσπαθώντας μέσω προσυλητισμού ν΄ αποκτήσει νέα θύματα, που θα επανδρώσουν τα μοναστήρια της επικράτειας.

Όπως γνωρίζουμε, απ΄ τα πρώτα χρόνια της εποχής του Χριστιανισμού, όλοι οι κατηγορούμενοι του κοινού ποινικού δικαίου για εγκλήματα και κακουργηματικές πράξεις, αποτελούσαν και αποτελούν το καλύτερο υλικό για επιλογή προσωπικού των μοναστηρίων: «Ας ακούσουμε ποιούς καλούν κοντά τους οι χριστιανοί. Όποιος λένε είναι αμαρτωλός, όποιος είναι ανόητος, όποιος είναι νήπιος, όποιος είναι δαιμονισμένος, αυτός θα κερδίσει την βασιλεία των ουρανών. Κι ακόμη καλύτερα ίσως άν είναι και άδικος και κλέφτης και διαρρήκτης, και δολοφόνος, και βλάσφημος και τυμβωρύχος. Ούτε προσκλητήριο, για σύσταση συμμορίας ληστών να ήταν ...; Προς τι αυτή η θεϊκή προτίμηση στους παρανόμους ειδικά;» (Κέλσος «Αληθής Λόγος» σελ.67). Εδώ ο Κέλσος είναι σαν να περιγράφει επί λέξει την περίπτωση του Πάσσαρη, ως άλλος προφήτης. Όμως, την ίδια λογική απορία με τον φιλόσοφο Κέλσο θα έπρεπε να έχουν και οι εν αφασία Ρωμιοί συμπολίτες μας, που δικαιολογούν κάθε διαχρονική εγκληματική και παράνομη πράξη της Ορθοδοξίας και των μοναχών της. (Βλ. Τα σπάζεις κι αγιάζεις, Διακορεύεις κι αγιάζεις).

Έτσι, όσοι εγκληματίες κρατούμενοι θελήσουν το δεκανίκι της θρησκείας, για ν΄ αποποιηθούν των πράξεών τους, ο συγκεκριμένος ιερέας τούς το προσφέρει απλόχερα με τη βοήθεια της Εκκλησίας, την ανοχή του τριτοκοσμικού κράτους μας και την τυφλή αποδοχή του κόσμου. Έτσι κι ο Πάσσαρης, μετά την βιαιότητα, την παράνοια, την φρενίτιδα και την εγκληματικότητα που επέδειξε στους συνανθρώπους του, πέρασε στην θρησκευτική παράνοια και φρενίτιδα. «Για μένα βρίσκεται στον δρόμο της μετανοίας και αγαπάει πολύ τους αγειορείτες πατέρες. Όλα τα βιβλία που διαβάζει μιλούν για μετάνοια. Είναι το πνευματικό μου τέκνο» δήλωσε στον τύπο, ο εξ ίσου επικίνδυνος ιερέας.










Ο μοναχός και μελλοντικός πνευματικός καθοδηγητής και εξομολογητής των Ρωμιών συμπολιτών μας, Κωνσταντίνος Πάσσαρης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η θρησκευτική φρενίτιδα του Πάσσαρη ξεκινά ως εξής: Νηστεύει κάθε Τετάρτη και Παρασκευή, καθημερινά νωρίς το πρωί μόλις ξυπνήσει διαβάζει με κατάνυξη τον όρθρο της ημέρας. Λίγες ώρες αργότερα τελεί παράκληση, το απόγευμα τον εσπερινό, ενώ το βράδυ ακολουθεί το μικρό απόδειπνο και κλείνει με ψαλμωδίες μετάνοιας, κυρίως του Δαυίδ. Στις 3:00 τα ξημερώματα ξυπνάει και τελεί μεταμεσονύκτια ακολουθία, ενώ μέχρι το ξημέρωμα εκτελεί μοναχικό κανόνα, (προσευχή μοναχικού τύπου) με ένα κομποσχοίνι στα χέρια του. Τις υπόλοιπες ώρες διαβάζει θρησκευτικά βιβλία του Αββά Θεοδώρου και άλλα ασκητικά μεγαλυνάρια. Τα τελετουργικά του τελειώνουν τις πρώτες πρωινές ώρες με μετάνοιες (βουτιές με τα γόνατα στο πάτωμα).

Αξίζει εδώ να σημειωθεί, ότι ο Πάσσαρης δεν έχει δικαστεί ακόμα στην χώρα μας, όπου εκκρεμούν σωρεία κακουργηματικών πράξεων και εγκλημάτων εις βάρος του, όπως ληστείες, διαρρήξεις, βιασμοί, μαστρωπία, ξυλοδαρμοί, δολοφονίες, εμπόριο και χρήση ναρκωτικών, αποδράσεις...

* * *

Τελικά ο Πάσσαρης φαίνεται με μεγάλες πιθανότητες να βγαίνει απ΄ την φυλακή υψίστης ασφαλείας της Ρουμανίας, όπου έχει καταδικαστεί δις ισόβια και να εισέρχεται στα Ρωμαίικα μοναστήρια της χώρας μας και στη ζεστή αγκάλη των μοναχών ...; πάντα με την επίμονη προσπάθεια του «αγίου» των φυλακών Γερβάσιου και φυσικά της Εκκλησίας.

Άν και για την Ρουμάνικη πολιτεία και την Ρωμαίικη χώρα μας ο Πάσσαρης είναι ένας απ΄ τους πιο επικίνδυνους εγκληματίες, για την Ορθοδοξία και τον πνευματικό του «πατέρα» Γερβάσιο τον «φυγόποινο» αρχιμανδρίτη, η ετυμηγορία έχει βγει: Ο Πάσσαρης είναι αθώος! Ο κύβος ερρίφθη ...;

Άβε πάτερ, οι παρανοϊκοί δολοφόνοι και οι φρενήρεις εγκληματίες σου σε χαιρετούν!


ΠΗΓΗ Κωνσταντίνος Παραβάτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου