Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2010

Παπανδρέου: «Δεχόμαστε επίθεση»...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΧΕΤAI ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ!!!


«Δεχόμαστε επίθεση», τόνισε χαρακτηριστικά από το βήμα της Βουλής ο Γιώργος Παπανδρέου, αναφερόμενος στην κατάσταση της οικονομίας, ενώ ζήτησε παράλληλα στήριξη από όλες τις πολιτικές δυνάμεις. Ο πρωθυπουργός θα έχει αύριο, στο Μέγαρο Μαξίμου, διμερείς συναντήσεις με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς. Ο κ. Σαμαράς αποδέχθηκε την πρόσκληση και ζήτησε την άμεση λήψη μέτρων, ενώ η γγ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, και ο πρόεδρος του ΣΥΝ, Αλέξης Τσίπρας, τόνισαν ότι θα προσέλθουν, αλλά δεν πρόκειται να συναινέσουν στη λήψη σκληρών και επώδυνων μέτρων.

«Η Ελλάδα βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα ενός κερδοσκοπικού παιχνιδιού… Έχουμε γίνει ο αδύναμος κρίκος της Ευρωζώνης... Οι όροι δανεισμού γίνονται ολοένα και πιο επαχθείς... Οι διεθνείς αγορές παίζουν με τη μοίρα μας» τόνισε χαρακτηριστικά και προσέθεσε ότι «είναι εθνικό χρέος να ακυρώσουμε στην πράξη όλες τις προσπάθειες που γίνονται για να σπρώξουν τη χώρα μας στο γκρεμό… Ζητάω από όλες τις πολιτικές δυνάμεις στήριξη».
Ο κ. Παπανδρέου έκανε αναφορά και στις αγροτικές κινητοποιήσεις λέγοντας πως δεν υπάρχουν περιθώρια για μπλόκα και πως όλοι πρέπει να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων.
«Δεν έχουμε τα περιθώρια για μικροδιευθετήσεις, δεν έχουμε τα περιθώρια να αντέξουμε παρατεταμένα μπλόκα και απεργίες, όλοι πρέπει να αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων».
«Κάνατε την Ελλάδα αναξιόπιστη και εκτεθειμένη στην κερδοσκοπία», τόνισε ο κ. Παπανδρέου, απευθυνόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση προσθέτοντας πως η έλλειψη διαφάνειας είναι ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα της χώρας.

TA NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου