Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Γέμισε όλη η Σόλωνος από τεράστιες αφίσσες της… Αντιεξουσιαστικής Κίνησης (sic) Αθήνας. Xα!


Posted by J.McManus

Αγνοώ παντελώς το γεγονός πως οι σημερινοί Αναρχικοί “οργανώνονται” σε … Κινήσεις!

Το [οξύμωρο] ζητούμενο τώρα. Η ταμπακιέρα:

ΑΠΑΙΤΟΥΝΕ από ένα Κράτος (που δεν πιστεύουν, όπως δεν πιστεύουν και στα Έθνη γενικώς) να δώσει χαρτιά, παπίρεν στους μετανάστες. Κρατικά έγγραφα δηλαδής, που οι ίδιοι έχουν παντελώς χεσμένα.

Να κρατάνε οι δόλιοι μετανάστες ένα πλαστικοποιημένο παληόχαρτοπου το 90% των αναγραφόμενων λέξεων, από την “Ελληνική Δημοκρατία” μέχρις το Αστυνομικό Τμήμα και την υπογραφή του μπάτσου που εξέδωσε το κουρελόχαρτο: ΟΥΤΕ να τις ακούσουν δεν θέλουν.

Ζητάνε από το Κράτος να δώκει “πολιτικά δικαιώματα: εκλέγειν κι εκλέγεσθαι” σε μετανάστες, ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ στη χειρότερη περίπτωση φτύνουν μέσα στις κάλπες της Δημοκρατίας και στη καλύτερη:ΟΥΤΕ όξω από τα Εκλογικά Κέντρα δεν περνάνε.

Θα μου πείς τώρα και με το δίκηο σου: ξεσυμμερίζεσαι μαλακισμένα 16χρονα που ζούνε από τα λεφτά των γονιών τους και πουλάνε ανέξοδη τρελλίτσα. Εσύ στα νειάτα σου δεν πούλαγες;

Το κατανοώ ρε μόρτες (και μόρτισες) αλλά τρέλλα, με «τρέλλα» έχει και μιά διαφορά. Κι άλλο η τρέλλα όταν έχεις βγεί από μιά επτάχρονη δικτατορία που ο δάσκαλος μέτραγε με υποδεκάμετρο το μήκος της κόμης σου κι άλλο …«τρέλλα», όταν κουβαλάς πέντε πανάκριβα γκάτζετς στη κωλότσεπή σου και μετά καβαλάς και μιά χιλιάρα μηχανή (αν κρίνω από τα πανάκριβα κράνη που κουβαλάτε υπό μάλης στις … πορείες)!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου