Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Εμείς Λάκη δεν ήμασταν σε κότερα με παιδόφιλους και ναρκωτικά




Λαικιστής ο Λάκης κατά της εκκλησίας ήταν πάντα και βρήκε την ευκαιρία να χτυπήσει με αφορμή την φορολόγηση. Είπε για τον Ιερέα που έκανε παιδοφιλία λες και μπορεί να υπάρξει έστω και ένας που να τον υποστηρίζει.
Αλλά όχι και Λάκη να μιλάς για κτήματα και σπίτια από εκκλησία. Εμείς αγαπητέ Λάκη, ούτε οικόπεδα, ούτε ενοίκια , ούτε σπίτια έχουμε από την εκκλησία ενώ εσύ έβγαλες μια περιουσία με τα dvd από την Γιάννα που έκλεισε το μαγαζί του "Ε.Τ." και την είχες προσκεκλημένη στο Τσαντίρι σου και της έδινες συγχαρητήρια.
Εμάς δεν θα μας δεις σε κότερα με ανθρώπους αμφιβόλου ηθικής που ...


κάνουν τα ίδια με τον ιερέα. Μιλάμε για την παιδοφιλία και τα ναρκωτικά αγαπητέ Λάκη. Όχι εμάς δεν θα μας βρεις εκεί. Άλλους μπορεί , εμάς ΠΟΤΕ.

Γράφουμε αυτό που πιστεύουμε γιατί στην Ελλάδα του 2010 θέλεις να αποδομήσεις τα πάντα ακόμα και τα σύμβολα του κράτους και της εκκλησίας.
Πετάμε μετά ένα "δεν είναι όλοι έτσι και έχουμε πίστη" και νομίζεις ότι καθάρισες.

Λες για τους 250.000 άστεγους και άσιτους που συντηρεί η Εκκλησία και το αμφισβητείς. Έπρεπε να είναι περισσότεροι αλλά λιγότεροι ΔΕΝ είναι σίγουρα. Γιαυτό και σου λέμε ότι λαικίζεις.

Το έχουμε πει ότι ο Λάκης για κάποια εκατομμύρια ευρώ παίζει άσχημα παιχνίδια και μάλιστα πολιτικά. Με το πρόσχημα της τηλεθέασης νομίζει ότι έχει και την απόλυτη αποδοχή του κόσμου. Στις εκλογές όμως πάτωσαν όσους στήριξε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου