Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ στις ομάδες αντίστασης & προβληματισμού.

Ελληνίδες, Ελληνες, ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ στις ομάδες αντίστασης και προβληματισμού. Οι στιγμές που περνάει η πατρίδα μας είναι οι κρισιμότερες μετά το 1923 και μετά την περίοδο 1940-1949 και απαιτείται εθνική πανστρατιά.

Η πατρίδα σας χρειάζεται, για να μην γίνουμε οι τελευταίοι ενός περήφανου Χθές, αλλά οι πρώτοι ενός νέου λαμπρού Αύριο, πρέπει ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ κι ο καθένας ξεχωριστά να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, να αφουγκραστούμε τους κινδύνους που μας ζώνουν και να οργανωθούμε, για να οργανώσουμε και να μαζικοποιήσουμε την Αντίσταση μας για να βρούμε εκείνα τα πατήματα που θα οδηγήσουν στην τελική μας Αντεπίθεση.

Ελληνίδες, Ελληνες η ΧΩΡΑ βρίσκετε υπό κατοχή
Κινδυνευουμε να την χάσουμε...
Μας θελουν ξανα υποταγμένους...
Για αυτό η επιτροπή αγώνα σας καλεί ολους σε εγρηγορση.........
Σας καλούμε ολους, ώστε ενωμένοι να αντιμετωπίσουμε την επίθεση που δεχόμαστε...

Ελάτε ΟΛΟΙ να ενώσουμε τις φωνές μας και τις ανησυχίες μας για το μέλλον αυτής της Πατρίδας έξω από κόμματα και χρώματα. ΔΕΝ υπάρχουν πλέον κόμματα όπως τα ξέραμε στο παρελθόν. Αυτά αφήστε τα απέξω, αυτά διαλύουν την πατρίδα μας. Ας αφησουμε την μικροψυχια στην ακρη και τις διχονοιες, και οταν περασει η μπορα μπορουμε να βριζομαστε ξανά και ξανά αλλα τωρα ειναι η ωρα της ενότητας και της επαγρυπνισης! Υπεράνω όλων η Πατρίς.

Aξίζει να ξεσηκωθεί η νεολαία μας, τα παιδιά μας και να κατέβουμε μαζί τους στους δρόμους χωρίς κουκούλες και με κριτήρια το μέλλον του τόπου και το δικό τους. Και εμείς oι μεγαλύτεροι από κοντά. Να δουν ένα τίμιο αγώνα για την Πατρίδα χωρίς να μας προσπερνάν σύριζα από την μούρη μας με το σορό, αυτοί που κάθε ημέρα προδίδουν τον λαό και την Πατρίδα τους. Χρειάζεται ένας νέος ανένδοτος με σύνθημα το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος των Ελλήνων. Είναι Συνταγματική επιταγή να αντιδράσουμε ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ και να σταματήσουμε το κακό που μας έρχεται. Μην τρώτε τα παραμύθια του φόβου, μην τρομάζετε, η Κρίση είναι φτιαχτή, όπως ήρθε μπορεί να φύγει...

Ελληνίδες, Ελληνες, ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ στις ομάδες αντίστασης και προβληματισμού, πλησιάζει η μεγάλη ώρα ! Όπως τότε που ο Θέοδωρος Κολοκοτρώνης είπε στον λόγο του στην Πνύκα: "Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση. Εις τον πρώτο χρόνο της Επαναστάσεως είχαμε μεγάλη ομόνοια και όλοι ετρέχαμε σύμφωνοι. Ο ένας επήγεν εις τον πόλεμο, ο αδελφός του έφερνε ξύλα, η γυναίκα του εζύμωνε, το παιδί του εκουβαλούσε ψωμί και μπαρουτόβολα εις το στρατόπεδον και εάν αυτή η ομόνοια εβαστούσε ακόμη δύο χρόνους, ηθέλαμε κυριεύσει και την Θεσσαλία και την Μακεδονία, και ίσως εφθάναμε και έως την Κωνσταντινούπολη. Τόσον τρομάξαμε τους Τούρκους, οπού άκουγαν Έλληνα και έφευγαν χίλια μίλια μακρά. Εκατόν Έλληνες έβαζαν πέντε χιλιάδες εμπρός, και ένα καράβι μιαν άρμάδα...

Δύο λύσεις υπάρχουν:
1) Eίτε ξαναπαίρνουμε τη πατρίδα μας πίσω, με κάθε μέσο.
2) Είτε φτιάχνουμε νέο Ελληνικό κράτος από την αρχή.

Oμως πρώτα, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε σε ποιά Ελλάδα αναφερόμαστε.
Ποιά Ελλάδα πρέπει να σώσουμε; Γιατί δεν υπάρχει Ελλάδα πλέον. Υπάρχει ένα τριτοκοσμικό κρατίδιο με διοίκηση μια κρυπτοιουδαική κυβέρνηση, έναν λαό σε πλήρη ύπνωση και εκατομμύρια τριτοκοσμικών λαθρομεταναστών που κανιβαλιζουν τον λαό μας και το ίδιο το κράτος. Εκατοντάδες χιλιάδες από αυτούς θα παίρνουν συντάξεις στην Ελλάδα και ήδη χιλιάδες παίρνουν με 2-3 χρόνια εργασίας στην Ελλάδα. Είμαστε το μόνο κράτος που συνειδητά ευννοεί τον εποικισμό του από τριτοκοσμικούς λαθροεισβολείς και οδηγεί σε εθνοκάθαρση τον λαό που το έφτιαξε για να το υπηρετεί. Δεν είναι αυτή η Ελλάδα που μας δίδαξαν στο σχολείο ούτε τη δική σας γενία ούτε τη δική μου. Η χώρα αυτή πέθανε μέσα σε μία εικοσαετία και μετατράπηκε σε μία χώρα με έναν κρατικό μηχανισμό που πλέον στρέφεται ανοιχτά κατά των Ελλήνων. Το ίδιο το κράτος είναι το πρόβλημα.

Όχι η "Ελλάδα" αυτή δε μπορεί και δε πρέπει να σωθεί. Η Ελλάδα της Δραγώνα, της Διαμαντοπούλου, του Λαμπράκη, της Ρεπούση, του Μινέικο, της Μητσοτάκη, των συνδικαλιστών, των ροζ αστών, ΔΕΝ είναι η πατρίδα μας και ΔΕΝ πρέπει να γλιτώσει. Χρειαζόμαστε ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. Ένα κράτος που κουμάντο θα κάνουν οι Έλληνες και όχι οι "εκχριστιανισμένοι" ντονμέδες, που δε θα έχει λαμόγια, συνδικαλιστές, χαραμοφάηδες, ανθέλληνες, πακιστανοαφρικάνους λαθροεισβολείς και προδότες. Ας πάψουμε επιτέλους να εθελοτυφλούμε. Όχι , δεν είναι δικό μας αυτό το κράτος. Ακόμα κι αν σωθεί οικονομικά οι δομές του θα το οδηγήσουν ξανά στην ίδια ανθελληνική πορεία. Η Δραγώνα, η Ρεπούση, ο Λιάκος, ο Αλογοσκούφης, ο Σημίτης, ο Σαραγκούσης, ο Κοεν-τζόγλου, Ο Γιωργάκης και όλος αυτός ο απίθανος συρφετός δεν είναι "ανωμαλίες" του συστήματος, είναι η ενσάρκωση του ίδιου του συστήματος. Πιστεύει κανείς σοβαρά πως εάν αύριο κάποιος χάριζε στον Γιωργάκη 500 τρις ευρώ θα τα έδινε για την βελτίωση της Ελλάδος, για τη δημιουργία σύγχρονων ενόπλων δυνάμεων, για τη βελτίωση της αγροτικής παραγωγής, για τη παιδεία; Αν κάποιος το πιστεύει πρέπει να είναι παντελώς εκτός τόπου και χρόνου. Το σύγχρονο "ελληνικό" κράτος είναι ο εχθρός των Ελλήνων.
Όσο πιό σύντομα το καταλάβουμε τόσο καλύτερα.

Έκαναν, την «Κρίση, Ευκαιρία», για να περάσουν, τώρα όλες οι εντολές της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Ή τώρα ή ποτέ! Υπάρχει άλλος δρόμος. Δημοκρατικός, με ανθρώπινο πρόσωπο, πιστέψτε το. Όταν ένας του γένους δεν φοβάται, πώς μπορεί να φοβάται το γένος; Όταν ένας του γένους δε θέλει να χαθεί το γένος, πώς μπορεί το γένος να χαθεί; Οι δικοί μας οι αντάρτες είμαστε εμείς, συ και εγώ, και ο άλλος, φθάνει να το θέλουμε. Η επιτυχία θα έλθει άμα δεν την συλλογίζεστε. Θα έλθει άμα συλλογίζεσθε πάντα το σκοπό: Μας φτάνουν πια οι μάρτυρες. Χρειάζονται ήρωες. Γενείτε ήρωες./ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Ελληνίδες, Ελληνες, ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ στην ομάδα αντίστασης και προβληματισμού.

Δικαίωμα συμμετοχής στην ομάδας μας, έχουν οι παρακάτω:
- Oλοι οι Ελληνες πολίτες που κατά δήλωσίν τους δεν συμμετέχουν και δεν είναι μέλη πολιτικών, μυστικών ή άλλων οργανώσεων.
- Oλοι οι Ελληνες πολίτες που συμμετείχαν και υπήρξαν στο παρελθόν ή εξακολουθούν να είναι και σήμερα μέλη πολιτικών, μυστικών ή άλλων οργανώσεων και κατά δήλωσίν τους αναστέλλουν σήμερα την ενεργό συμετοχή τους στις οργανώσεις αυτές προς όφελος της πατρίδας.
Αποκλείονται από τις συζητήσεις μας, Ολοι όσοι είναι ή υπήρξαν κατά τα τελευταία 20 έτη:
- Mέλη της Ελληνικής κυβέρνησης
- Mέλη του Ελληνικού κοινοβουλίου,
Εκτός αν με δήλωσίν τους, όλοι οι ανωτέρω αποκυρύξουν την όποια εως τώρα κομματική τους ταυτότητα προς όφελος της πατρίδας.
Επίσης αποκλείονται από τις συζητήσεις μας (κατόπιν ψηφοφορίας μεταξύ των παρευρισκομμένων) όλοι όσοι προκαλούν το κοινό αίσθημα της ομάδας μας.

Διαδώστε το με εκτύπωση προωθήστε το με email σε φίλους και γνωστούς σας στο διαδίκτυο, σε χώρους εργασίας, ενημερώστε τους συγγενείς σας, την πολυκατοικία σας, την γειτονιά σας, το χωριό σας και όπου αλλού μπορείτε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου