Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ


Έχουν γραφτεί πολλά άρθρα για την λαθρομετανάστευση και για τον υπονομευτικό ρόλο που παίζει στην αποδόμηση του έθνους-κράτους.

Όλοι συμφωνούν ότι η λαθρομετανάστευση αποδομεί το έθνος. Αυτοί που είναι υπέρ της νομιμοποίησης των λαθρομεταναστών ξέρουν ότι αυτός είναι ο ρόλος της λαθρομετανάστευσης και για αυτό το λόγο ακριβώς την προωθούν. Το ξέρουν και το έχουν δηλώσει επανειλημμένα στα άρθρα τους.



Αυτό το οποίο αποσιωπάτε συστηματικά είναι το ποιος συντονίζει την λαθρομετανάστευση σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αποσιωπείται συστηματικά ο ρόλος των δεκάδων χιλιάδων τεκτονικών στοών. Αποσιωπάται από τους ίδιους τους τέκτονες ποιος συντονίζει όλες αυτές τις χιλιάδες τεκτονικές στοές. Πηγαίνοντας έτσι όλο και πιο πίσω καταλήγουμε σε μια μικρή ομάδα 10-20 ατόμων, που είναι η κρυφή ηγεσία της ανθρωπότητας.

Πολλοί συγγραφείς ισχυρίζονται ότι αυτή η μικρή ομάδα είναι «διαφοροποιημένη». Έχουν εκμεταλλευτεί τις απόκρυφες γνώσεις των αρχαίων μυστών.
Για αυτό και η ιστορία τους και η δράση τους έχει πολλά αινίγματα.

Αυτή λοιπόν η κρυφή ηγεσία προσπαθεί να ομογενοποιήσει όλη την ανθρωπότητα. Αυτή η προσπάθεια διαρκεί χιλιάδες χρόνια. Καταβάλλουν άοκνες προσπάθειες, για να συγκαλύπτουν τη δράση τους, ώστε ο ερευνητής να μην μπορεί να συνδέσει τα κομμάτια του «παζλ». Αυτές τις ημέρες όλοι ασχολούνται και κάνουν πορείες, για τους «καραγκιόζηδες» που συμμετέχουν στην Λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Όχι κύριοι.
Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ δεν είναι παρά μια μάσκα. Μια μάσκα της κρυφής ολιγομελής παγκόσμιας ηγεσίας. Την μισό-προβάλλουν για να απασχολούν τα «εναλλακτικά» μέσα πληροφόρησης, διότι τα μεγάλα ΜΜΕ δεν ασχολούνται καθόλου.
Ψάξετε να βρείτε ποιοι προώθησαν τις ινδουιστικές και βουδιστικές οργανώσεις στην Ευρώπη και στην Αμερική 40 χρόνια πριν. Τώρα η γενιά που μεγάλωσε με τους «Χάρε Κρίζνα», βρίσκονται σε καίρια πόστα σε όλη την Ευρώπη και την Αμερική.

Είναι αυτοί οι θολοκουλτουριάρηδες που στα νιάτα τους έτρεχαν στις οργανώσεις των ινδουιστών γιόγκηδων-πράκτορες μισθωμένοι οι περισσότεροι, όπως γνωρίζουν όλοι όσοι έχουν ασχοληθεί με αυτούς τους «κυρίους» από την Ινδία.

Τελικά υπήρχε και υπάρχει ένα ιερατείο, που ελέγχει την οικονομία και την πολιτική.

Επιλέξαμε να σας πούμε δύο λόγια για μια αρχαία φυλή, που ονομάζονται Κασσίτες ή Κασσαίοι, για να δείτε το ρόλο της λαθρομετανάστευσης 2000 χρόνια πριν το Χριστό και το ότι η λαθρομετανάστευση ελέγχεται από ιερατεία.

Οι Κασσίτες λοιπόν ήταν μια Ελαμίτικη φυλή που κατοικούσε στην Σουσιανή (Κεντρική Ασία).
Για πολλά χρόνια προσπαθούσαν να κατακτήσουν την Βαβυλώνα με πολέμους. Απέτυχαν όλες οι προσπάθειές τους. Τι έκαναν;
Άρχισαν να εισδύουν στην Βαβυλώνα λίγοι-λίγοι ως

εργάτες. Απλοί καθημερινοί εργάτες. Αθώοι. Είχαν

όμως ένα κρυφό στόχο και υπήρχε και μια κρυφή

ιερατική ηγεσία που τους κατεύθυνε.


Έτσι μέσα σε διάστημα 300 ετών και ενώ είχαν περάσει 9-10 γενεές, δεν ενσωματώθηκαν με τους κατοίκους της Βαβυλώνας. Η κρυφή ηγεσία τους φρόντιζε να τους το θυμίζει και να τους κρατά σε εγρήγορση. Έτσι το 1791 π.Χ, κατάφεραν να καταλάβουν την εξουσία της Βαβυλώνας και ίδρυσαν δική τους δυναστεία, η οποία κράτησε 576 χρόνια.
Δε χρειάζεται να είσαι ειδικός, για να αντιληφθείς ότι για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος χρειάζεται μια κρυφή ηγεσία. Και αφήστε τους επίσημους ιστορικούς να μιλούν για «προϊστορικούς» και «νεολιθικούς» ανθρώπους. Πολιτισμοί οι οποίοι μπορούν να κρατούν την πειθαρχία τους για 300 χρόνια και να επιτυγχάνουν τέτοιους στόχους δείχνουν την ύπαρξη ΦΥΛΗΣ και ΕΘΝΟΥΣ. Και αλλοίμονο στους αφελείς, που πιστεύουν ότι οι λαθρομετανάστες είναι αθώοι, πεινασμένοι άνθρωποι. Υπάρχουν και τέτοιοι.
Δεν πολεμάμε αυτούς. Πολεμάμε αυτά τα κρυφά «ιερατεία», τα οποία έχουν κατορθώσει τέτοια γεγονότα σαν αυτό που αναφέραμε, να έχουν αφαιρεθεί από όλα τα πανεπιστημιακά βιβλία και τις εγκυκλοπαίδειες.

Ας ελπίσουμε ότι οι «Βαβυλώνιοι» το 2009, θα ξυπνήσουν έγκαιρα!!!

(Δεν βάζουμε πηγές γιατί είναι πολύ δύσκολο να βρείτε πηγή για τους Κασσίτες).ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου