Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

¨ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ¨¨ ΑΠΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥ ΨΥΡΡΗ

Περιστατικό πριν απο λίγο στου Ψυρρή

"Πριν από περίπου είκοσι λεπτά περπατώντας στου Ψυρρή, έπεσε στην αντίληψη μου μια συμπλοκή μεταξύ δύο μεγαλόσωμων νεαρών και ενός μετανάστη μικροπωλητή. Πριν προλάβω να συνειδητοποιήσω...
τον λόγο για τον οποίο γινόταν η φασαρία, αυτοί τον τράβηξαν σε ένα στενό, φωνάζοντας "Τώρα θα δεις τι σημαίνει Ελλάδα, παλιοβρωμιάρη!".
Θέλοντας να δω τι συμβαίνει, επιχείρησα να τους ακολουθήσω, αλλά με το που πλησίασα στο στενό είδα τον έναν από τους δύο να τον αναγκάζει να τους ακολουθήσει υπό την απειλή ενός μαχαιριού, όταν ο μετανάστης προσπάθησε να αντισταθεί. Άρχισα να τους φωνάζω οτι θα καλέσω την αστυνομία, και γύρισαν προς το μέρος μου. Ευτυχώς μαζεύτηκε κόσμος, και στην θέα του αυτοί άφησαν τον μετανάστη, και εξαφανίστηκαν τρέχοντας στα γύρω στενά. Αν είναι δυνατόν να γίνονται τέτοια πράγματα σε μια δημοκρατική χώρα!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
**ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΠΑΣ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΟΥΣ,ΠΛΑΤΕΙΑ ΘΕΑΤΡΟΥ,ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ,ΝΑΣ ΔΕΙΣ ΣΕ ΠΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ, ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΤΑΙΝΕ,ΓΙΑ ΕΛΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΟΥ ΨΥΡΡΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ,ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΥΣ,ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΛΓΕΡΟΜΑΡΟΚΙΝΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ,ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου