Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Δεν μας φτάνουν τα προβλήματα μας,έχουμε και την εγκληματικότητα των αλλοδαπών...

Αναρτήθηκε από http://eglimatikotita.blogspot.com/

Στον Άγιο Παντελεήμονα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης ένας 24χρονος αλλοδαπός από την Αλγερία, κατηγορούμενος για «διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση»,
ο οποίος έγινε αντιληπτός την ώρα που παραβίαζε τις κλειδαριές ενός αυτοκινήτου.
Πάνω του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας σουγιάς και ένα ψαλίδι, με τα οποία άνοιγε τα αυτοκίνητα.
Από την έρευνα που έγινε προέκυψε ότι, κατά το τελευταίο δίμηνο, μαζί με δύο άγνωστους συνεργούς του, είχε διαπράξει συνολικά δεκαπέντε διαρρήξεις αυτοκινήτων, αφαιρώντας χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, διάφορα έγγραφα και άλλα αντικείμενα, ενώ παράλληλα είχε κάνει δεκατρείς απόπειρες διαρρήξεων αυτοκινήτων στο κέντρο της Αθήνας.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ οι συνεργοί του αναζητούνται.




Στo Μαρκόπουλο Αττικής, άνδρες της αστυνομίας συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς, υπηκόους Γεωργίας και Βουλγαρίας, ηλικίας 24 και 23 ετών.
Οι δύο νεαροί συνελήφθησαν για «διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία» και παράβαση του Ν. «Περί Ναρκωτικών».
Οι δράστες προσπαθούσαν να μπουν σε ένα σπίτι στο Μαρκόπουλο και, την ώρα που έσπασαν τον ομφαλό της κυρίας εισόδου, εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί.
Σε σωματική έρευνα που έγινε στον 24χρονο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ και ηρωίνη βάρους 0,7 γραμμάρια.
Εν συνεχεία, σε έρευνα που έγινε προέκυψε ότι, το τελευταίο τετράμηνο, είχαν διαπράξει συνολικά δεκαεπτά διαρρήξεις-κλοπές σπιτιών στις περιοχές Μαρκοπούλου, Αναβύσσου και Ηλιούπολης, αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα.
Άνδρες της αστυνομίας έκαναν έρευνα και στα σπίτια τους, όπου βρέθηκαν κατασχέθηκαν ρολόγια χειρός, δύο ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, και μία ψηφιακή βιντεοκάμερα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.




Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία του 22χρονου αλλοδαπού από την Αλβανία, ο οποίος βρέθηκε δολοφονημένος, φέροντας τραύματα από μαχαίρι, στις 9 Μαρτίου 2010, μέσα στο διαμέρισμα του, στην οδό Πρατίνου, στο Παγκράτι.
Δράστης είναι ένας 25χρονος αλλοδαπός, επίσης από την Αλβανία, ο οποίος μετά την πράξη του διέφυγε στη χώρα του.
Κίνητρο του εγκλήματος ήταν προσωπικές διαφορές μεταξύ του θύματος και του δράστη. Μάλιστα, όπως ομολόγησε ο 25χρονος, τον σκότωσε για μια γυναίκα.
Στις 19 Μαρτίου 2010, ο δράστης συνελήφθη από τις αλβανικές Αρχές μετά από ληστεία με ομηρία που διέπραξε σε τράπεζα στα Τίρανα και κατόπιν ενημέρωσης των Αρχών, ο δράστης ανακρίθηκε και ομολόγησε την ανθρωποκτονία.
Εις βάρος του δράστη εκδόθηκε ένταλμα συλλήψεως του 20ου ανακριτή, ενώ υπεβλήθη αίτημα για την έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψης.

Σύλληψη και απέλαση...Τι τους θέλουμε εδώ?Για να μας κάνουν την ζωή χειρότερη από ότι είναι?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου