Σάββατο 1 Μαΐου 2010

Γιατί η αλήθεια σας Κ. Μαίλη δεν έχει ειλικρίνεια και μνήμη;

Αναρτήθηκε από http://eglimatikotita.blogspot.com/

Με αυτά που λέει ο κ. Μαιλης αν κατά γράμμα ακολουθηθούν, ο συνεπέστερος των κομμουνιστών ήταν και είναι ο τρομοκράτης κ. Κουφοντίνας ! Και όσοι νομίζουν οτι δεν έκανε εκτός απο δολοφονίες αλλά και μεγάλη κοινωνική ζημιά στο τόπο που ζούμε και είναι ειλικρινείς, τότε είτε αφελείς είναι ή ψυχίατρο θέλουν.
Αλλά ας κάνω 2 επισημάνσεις ...
1) Το ΚΚΕ παρίσταται στη Βουλή με τον αριθμό των βουλευτών που έχει βάσει του νόμου των βουλευτικών εκλογών. Αυτοί πέρνουν και μισθό που λένε οτι τον δίνουν στο κόμμα.
ΔΗΛΑΔΗ τον πέρνουν όμως έστω κι'αν δεν αναγνωρίζουν ουσιαστικά τη Βουλή και την παρουσία τους !. ΔΗΛΑΔΗ υφίστανται ως βουλευτές έστω κι'αν δεν αναγνωρίζουν το σύστημα.
ΔΗΛΑΔΗ πέρνουν τις κοματικές επιχορηγήσεις, ενώ έχουν και στην ιδιοκτησία τους και μεγάλες εμπορικές επιχειρήσεις με εργαζόμενους που τους έχουν βαφτίσει "εθελοντές" για να τους δίνουν τους κατώτατους μισθούς ενώ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ απαιτούν απο την πολιτεία να διπλασιαστούν οι μισθοί των εργατών.
Έχει δίκιο όταν λέει οτι υπάρχουν αδικίες στο σύστημα, αλλά με τη νοοτροπία που ΗΔΗ έχουν στο κόμμα αυτοί θα είναι εκείνοι που θα επιφέρουν δικαιοσύνη στη κοινωνία; Με τη συμπεριφορά που έχουν στην αυτοδιαχείρηση τους φαίνεται καθαρά πως είναι σα να βάζεις το λύκο στα πρόβατα. Άλλωστε το 90% του λαού πιστεύει πως είναι ακόμα χειρότεροι. Αυτό δεν τον κάνει να ντρέπεται (λίγο) εάν παραδεχθεί οτι είναι θρασύς ως προς το Σύνταγαμα ;
2) Μια και είπαμε Σύνταγμα. Στις 21 Απριλίου 1967 κάποιοι αξιωματικοί στην Ελλάδα ανέτρεψαν το καθεστώς και έφεραν τη λεγόμενη χούντα.
Είπαμε τότε χούντα, φασισμός, δικτατορία κλπ.
Ας πούμε οτι κάνανε κατ’ αρχάς τραγική πολιτική. Πιστεύανε στην πατρίδα αλλά δεν λειτούργησαν ορθά.
Και επανέρχομαι στο πρώτο ερώτημα...
Το ΚΚΕ που πιστεύει πως πάνω και απο την πατρίδα υπάρχει ο αριστερός διεθνισμός και θέλει και αυτό να κάνει χούντα (χειρότερη δε μορφή φασισμού, -γιατί ο φασίστας - π.χ. ο Φρανκο πεθαίνει και έρχεται στην Ισπανία η δημοκρατία,
ενώ το κόμμα μένει αθάνατο για πάντα στην εξουσία δίχως αντίλογο) είναι νομίζετε καλύτερο από τους Απριλιανούς ;
Πως είναι δυνατόν να είναι καλύτερο αφού οι ΤΩΡΙΝΕΣ του πράξεις και μεθοδεύσεις είναι ΗΔΗ ανήθικες και εκ του πονηρού. Και με ποιο δικαίωμα έτσι τελείως αυθαίρετα έχουν πάρει τα πολιτικά δικαιώματα της εργαζόμενης τάξης σαν αποκλειστική δική τους εργολαβία ; Δηλαδή γράφομαι αύριο στο κόμμα και είμαι μέλος μιας ομάδας που αυθαίρετα και από το πουθενά ντε και καλά Α) Θέλει να διατάζει όλους τους εργαζόμενους “για το καλό τους”
Β) Θέλει να καταλύσει το Σύνταγμα και να κυβερνά το κράτος αλλά επειδή το Ελληνικό κράτος έχει δευτερεύουσα (μπορεί και παρακάτω) σημασία μπροστά στα “μελλοντικά” του σχέδια για τον παγκόσμιο κομουνισμό δεν το ενδιαφέρει κι αν θα το καταστρέψει γι’ αυτά το “μελλοντικά” σχέδια. Γ) Δεν δίνει λόγο σε κανένα για το πώς αυτοδιοικείται ως κόμμα αλλά αρνείται μάλιστα και την διαφάνεια του στα οικονομικά. Όλα αυτά είναι απολύτως αυθαίρετα και παράνομα.
Μετά απ’ όλ’αυτά είναι ξεκάθαρο πως οι φασίστες ναζήδες και τιμιότεροι ήταν αλλά και λογικότεροι από αυτούς.
Όσο για τις γενοκτονίες οι ναζήδες κάνανε λιγότερες με ιστορικά ντοκουμέντα από την κομμουνιστική Ρωσία του Στάλιν. Όχι ότι λεει τίποτα αυτό αλλά απλώς για να δει κάποιος πως τούτο το χάλι με τι μόνο μπορεί να συγκριθεί, και είναι και απείρως χειρότερο.
Μετέπειτα αυτό εδώ το ίδιο το ΚΚΕ επί 50 χρόνια τουλάχιστον υπάκουε τότε στη ΕΣΣΔ και προσπαθούσε να της διοχετεύσει οποιαδήποτε απόρρητη πληροφορία του Ελληνικού κράτους που ελάμβανε γνώση. Η μήπως ξεχάσανε τώρα και την Ιστορία ;
Και λένε πως εκπροσωπούν το δίκαιο και την ηθική τούτοι οι αυτόκλητοι σωτήρες… που από τότε που κατέρρευσε το πολιτικό σύστημα της ΕΣΣΔ, για να διατηρήσουν το πολιτικό-εμπορικό μαγαζάκι που τους έμεινε διατηρούν την ΣΤΑΛΙΝΚΗ πορεία – φιλοσοφία του 1950. Και επειδή υπάρχουν και αφελείς στη χώρα αυτοί τους πιάνουν και τους κάνουν θύματα γεμίζοντας τους τα μυαλά με τις “μεγάλες” τους ιδέες…. Ενώ και οι ίδιοι ξέρουν πως τα αρώματα που πουλά ο
Armani και καλύτερα είναι και παραγωγικότερα από αυτούς είναι και σίγουρα μυρίζουν και καλύτερα από τις δήθεν “ιδεολογίες” τους.
Για όσους ακροαριστερούς καταλαβαίνουν, την πραγματικότητα τουλάχιστον να μην είναι τόσο θρασείς πολιτικοί αλήτες αλλά ας έχουν και κάποιο ίχνος ντροπής, για να αισθανθούν και άνθρωποι.
GM Jim Rhodes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου